måndag 25 september 2017

DEN BÄSTA EYELINER EVER - INKSTROKE EYELINER FRÅN SHISEIDO

Jag borde ha ett stående inlägg som borde heta: "Camelliss made me buy this". Ni vet på Youtube finns det en del Youtubers som har det som stående inlägg att skriva om sådana produkter som andra Youtubers har fått dem att köpa. Min svaga punkt är Camelliss på Daisy Beauty varenda gång hon skriver om en produkt hon gillar så åker jag fast, jag blir helt fast. Detta bygger så klart på att de produkter som hon gillar och som tipsar om, de brukar vara VÄLDIGT bra och även passa mig :-)


Just denna eyeliner tipsade hon om för ett tag sedan HÄR. Hon pratade om denna som den BÄSTA EYELINER i VÄRLDEN....bara det. Vem kan motstå att testa denna då? Ja, inte jag :-)


Så här ser det ut, en krämeyeliner med en medföljande borste.
Penseln och eyeliner ihop är nog definitivt det bästa jag testat på många år. Camelliss hade rätt...... som vanligt.Jag valde den svarta färgen som är becksvart och så enkelt att få snygg på ögonlocket med den medföljande penseln. Den V-formade plastsaken i mitten är till för att man ska dra av extra färgen från penseln innan applicering, genialiskt i sin enkelhet.


Så här ser det ut när man målar på handen med denna eyeliner.....magiskt.


Här ser ni hur väl den tåler vatten.....Här har jag torkat av vattnet med papper och ja, ni ser......det sitter kvar.


Jag säger bara, ska ni testa en ny eyeliner i år som sitter som berget och som glider på ögonlocket så är det denna ni ska testa. Denna är verkligen värd sina 335 kronor för både eyeliner och penseln är denna eyeliner ETT FYND!

Hoppas ni får en fin start på er vecka!

KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Attans, en ny eyeliner att testa för mig nu då 😅 Jag är på ständig jakt efter nåt som sitter kvar på mina ögon som vattnas och tåras i ytterkant allt som oftast. Spännande att se om denna kan hålla måttet, har hittills inte hittat nån som klarar av att hålla sig kvar på mig 🙄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna, så länge du inte drar med fingrarna när dina ögon rinner och tåras så håller denna eyeliner. Den tål dock inte att man gråter och att man sedan drar bort tårarna med fingrarna. Detta är verkligen en superbra eyeliner. Lycka till!

   Radera
  2. Jo, glömde säga att jag har samma problem som du :-) mina ögon rinner meddetsamma som jag kommer ut i blåst eller i starkt solsken....

   Radera
 2. Men åh! Tack, snälla du! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER