fredag 22 september 2017

NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE & ATT HA VARIT I NEW YORK

Så har jag varit i NY i 4 dagar, en intensiv vistelse som var väldigt trevlig om än väldigt intensiv :-) Jag återkommer med massor av nyheter och inspiration från min shopping i NY. Jag ska villigt erkänna att jag endast köpte två plagg (endast jeans) och sedan var resten Beauty produkter från Sephora & Wahlgreens.


Idag ska jag tipsa om en väldigt bra och prisvärd paletts från NYX. NYX Ultimate Shadow Palette - OMBRE (Warm Neutrals). Pris ca 200 kronor


Färgerna är extremt pigmenterade och hållbara. Paletten är en perfekt mix mellan matta och skimrande färger. Den går åt det varma hållet och är en perfekt vardagspalett som jag använt under veckodagarna sedan jag köpte den. 

Jag kan varmt rekommendera er att testa denna palett om ni vill ha en prisvärd variant på Anastacias Modern Renaissance till exempel.
Här ser ni lite swatches på några av färgerna, jag har dragit dessa med mitt finger på torr hy utan primer under så bra pigment är det. Hållbarheten är minst 5-6 timmar utan primer på mina normala ögonlock.


Hoppas ni haft en fin vecka och att ni är sugna på lite NY-isnpiration :-)
Vi ses snart igen.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Ska bli kul få höra lite om hur du haft det i New York.
    Ha en trevlig helg.
    Kram Titti.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER