lördag 2 september 2017

ATT VARA FÖRBERED FÖR HÖSTEN - VACKER KAPPA FRÅN SPORTMAX

Idag tänkte jag visa upp en vacker kappa från SportMax som jag köpte i en vintagebutik för nästan 1 år sedan. Den var aningen för liten då men nu sitter den perfekt :-) Jag blev förälskad i den i samma stund som jag såg den. SÅ otroligt vacker, elegant och tidlös.


Kappans skärning är ett mästerverk. Skärpet framtill är pricken över i:et.
Tyvärr kunde jag inte ta bild på den vackra plisserade baksidan som är to-die-for.


Under denna ser ni en Odd Molly blus från tidigare kollektioner, en favoritblus som jag har i vitt och svart.


Under ser ni mina nya byxor från Keepitup, modellen heter Dress Pant och de är lika snygga som sköna :-) De söta skorna är vintage, köpta för flera år sedan i USA.


Den här kappan är verkligen ett vintage-fynd som jag är extremt nöjd med. Handlar ni också från Vintagebutiker? jag gillar hela tanken med återvinning och att dessutom att få tag i unika plagg som inte alla springer runt i.

Vi ses snart och då blir det åter lite beauty-inlägg och kanske lite inredning. Gillar ni inrednings-inlägg också?

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Vilken supersnygg kappa! Roligt att du "är tillbaka" och skriver om mode och nu även inredning verkar det som. Jag har saknat det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack AnnaMaria!! Så härligt att höra 😊😁
   Ska försöka ha ett modeinlägg i veckan och lite inredningstips då och då förutom Beauty som jag ju älskar.
   Kram!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER