söndag 3 september 2017

THE ORDINARY - HUDVÅRD OCH FOUNDATIONS SKA PROVAS

Det har skrivit mycket om detta märke i sociala medier, dels för att det är ett så billigt märke som alla kan ha råd med och dels för att många verkar se resultat med deras hudvård som innan varit reserverat de dyrare märken. Deras superbilliga foundation (under hundralappen) verkar också ha varit så populär att den varit slut i flera månader på deras hemsida.


De två hudvårdsprodukter jag främst var nyfiken på var Advanced Retinoid 2% och Vitamin C Suspension 23%. Advanced Retinoid 2% ska vara mildare mot huden än Retinol men lika effektiv för att bekämpa diverse ålderstecken, så denna är särskilt lämplig för mer mogen hy, dvs 40+ och äldre. Vitamin C Suspension ska ge huden finare lyster och bekämpa pigmenteringar. Denna är väldigt aktiv och det är därför många som har svårt för denna produkt, själv har jag extremt tålig hy så jag hoppas kunna använda denna med bra resultat.Mina foundation är Coverage Foundation som ska ge mer täckning men fortfarande vara tunn i konsistensen. Färgerna jag valde var 1.2 YG och 2.0 N. Det finns en guide på deras sida som jag tittade på och valde. Jag tycker nog att det blev rätt så rätt och dessutom tänker jag mixa dessa två färger ihop för att få fram min exakta nyans. Den innehåller spe 15 vilket är ok. Täckningen ska vara full coverage, så det ska bli spännande att testa.

Jag lovar att återkomma med en recension så snart jag har hunnit testa produkterna.
Har ni testat The Ordinary? Blir ni nyfikna på märket?

KRAM!!1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER