fredag 9 juli 2010

DAGENS ODD MOLLY - X-STITCH DRESS & MRS ROGERS BEACH DRESS

Idag vill jag varna känsliga bloggläsare, det blir mindre kläder än vanligt och mera naket......det blir nämligen premiär för Mrs Rogers Beach dress i Rouge och i storlek 0!!! Ja, de är väldans stora i storlekarna, storlek 1 hängde verkligen på mig. Men först en klassiker.


Min vackra x-stitch tillsammans med Maggie Dress från PROVRUMMET och några vackra spetsleggings inköpta i Malmö för ca 3 år sedan.

Så till Mrs Rogers, som är en av Odd Mollys bekvämaste och faktisk sexigaste klänningar.


Ser inte mycket ut för världen på produktbilden. Fin men lite svårburen tänkte jag först...Men så provade jag den på....Visst lite avslöjande och ganska tajt vid bysten men ack så fin, bekväm och kvinnlig.Har inte sett den heller på särskilt många av bloggarna.Har mixat den ihop med spetleggings och med bara ben och Indiskans underkjol.Tycker verkligen om den maffiga rosetten. Perfekt detalj tycker jag.
Nu kommer jag att ta en välbehövlig bloggpaus framöver. Känner mig totalt utarbetad och behöver fokusera på mina nära och kära. Jag kommer tillbaka tids nog men nu vill jag bara ligga i hängmattan, läsa en god bok och njuta av att se mina små Sessor springa omkring och busa. Hoppas ni alla därute som läser bloggen har en underbar sommar.
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Äääh! Fåntratt ;-)
  Du är ju jättefin i beachdressen.

  Såg på OM-butiken att de hade en livingloving under beachdressen. Vrålsnyggt.

  Kram

  Tack snälla gulliga du för söta ord igår. Värmer som sommarsolen

  SvaraRadera
 2. Håller med Pingla, du är superfin, inte en tillstymmelse till nakenchock ens i närheten!
  Tack vackra för kommentar hos mig! En sådan kommentar från dig värmer ordentligt kan jag lova! Inte för att du skulle vara elak eller så utan för att du är absolut kvinnligast & vackrast i Mollyland! Kram!

  SvaraRadera
 3. Du är som vanligt otroligt vacker i dina kreationer :-) Jag har också Mrs rogers i rött och har visat den två gånger i bloggen. Beställde den tyvärr för stor...men det är för sent att ändra nu. Funderar på att sy in den helt enkelt. Måste ha topp under för annars visar jag hela härligheten ;-)

  Tack för tipset om underklänning från Provrummet, den är superfin.

  KRAM och njut nu riktigt mycke på din semester tillsammans med nära och kära.

  SvaraRadera
 4. wow! Sådär sitter INTE min beachdress på mig...Du ser fantastisk ut!
  tycker det är lite skum passform, jag har helst ett linne under eller en kofta över eftersom bysten inte får plats hihi. Banden är väldans långa på också, men visst är den söt!


  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så snyggt det var..Mrs Rogers är superfin i rött!
  Bi först fattar jag..skulle gått ner i storlek på den! Ha ha skrattar åt mig själv (hade också den röda men en 3;a min tossa..)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Haha jag blev nästan besviken.. När du sa naket, trodde jag att vi skulle få se dig i bikini :-)) kram på dig snygging

  SvaraRadera
 7. Aaahh så snygg du är i den! Fantastisk vilken passform på dig;) Ha en underbar ledighet nu och njut av lugnet=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 8. En härlig sommar till dig oxå.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får en underbar sommar! Kramar (och superfina outfits såklart, den x-stitchen är underbar)

  SvaraRadera
 10. Bababing!! Superhot är du i den! Ohhhhh 50% rea.. *drömmer*
  HATAR Jönköping just nu! Varför bor man inte i Stockholm... :( Nära till syster Yster och allt..

  SvaraRadera
 11. Åh vad snyggt! Både i beachdressen och X-stitchen. Har även jag underklänningen och ska absolut testa den till min X-stitch så snart kulan i vägen är borta ;-)

  kram

  SvaraRadera
 12. njut av ledighet du vackra!!!snygg som ögat som vanligt...

  kramar

  SvaraRadera
 13. Jättefin som vanligt! Ha en riktigt skön semesterledighet!!!

  SvaraRadera
 14. Ha nu en riktigt skön ledighet! önskar Malenamis mamma från det stora blå.
  Väntar på dina vackra outfits bilder igen efter din semester.
  Kram!

  SvaraRadera
 15. Hej gumman!

  Vacker som vanligt, tycker den sitter på en smäck på dig, på andra (mig) blir passformen verkligen inte som på dig.

  Var rädd om dig nu på din ledighet, jag har mailat dig nu så det vet..;)

  Kram Loella

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER