måndag 5 juli 2010

DAGENS OUTFIT - ODD MOLLY DOLCE SKIRT & PROVRUMMET

Idag har jag på mig min underbara jeansklänning från PROVRUMMET  under ett linne från KappAhl och underkjol från Odd Molly, Dolce Skrit i lite lilac. Gillar denna kombo, ledigt men ändå uppklätt och bekvämt.

Noa Noa skärpet som jag använt otroligt mycket och är så nöjd över.


Vill även passa på att tipsa om att COUNTRY DREAMS har fått in lite PRE-FALL från Odd Molly.


Bland annat denna fina blus. Är dock inte själv särskilt sugen just nu på pre-fall med ofärdiga sömmar, mörka färger och dyra priser....men jag vet att det finns en hel del därute som är nyfikna. Ska faktiskt se om jag kan få tag på lite pre-fall plagg lite senare i veckan och lägga upp lite provningsbilder.
Ha en fortsatt fin dag i solen. Sista jobbveckan inför semestern......så skönt det ska bli.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER