tisdag 27 juli 2010

ODD MOLLY MAGNOLIA DRESS

Idag tänkte jag bjuda på några bilder av min fina Magnolia Dress. Älskar att variera min Odd Molly plagg och här har jag kombinerat denna med ett mockaskärp från H&M med nitar. Magnolia serien är verkligen användbar och relativt sett i Odd Molly-sammanhang, prisvärd. Min klänning är köpt i storlek 1 och motsvarar tycker jag en normal/liten storlek 38. Den är något smal i överarmarna men inget som stör mig.


Som söta och roliga PINGLA skrivit i ett inlägg är det liiiiite märklig placering på de vackra hjärtan framtill, men jag kan ändå inte låta bli att älska denna klänning.Hoppas ni alla har en fin dag!! Ska se om jag hinner med fler inlägg senare. Behöver även snart göra en rejäl garderobsrensning....vissa Odd Mollysar får nog leta efter nya hem.
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Visst är den så fin den Magnolia klänningen! och du gör som alltid kläderna rättvisa :) Men jag tycker också att hjärtanen framtill sitter något underligt placerade...Hade en sån hemma men den var för stor tyvärr. Sen undrar jag också om det inte är du på bilderna i denna tradera-auktionen : http://www.tradera.com/JACKA-ODD-MOLLY-DEVOTEE-JACKET-728-STL-2-auktion_1635_115935081, har för mig att du har ett annat alias på tradera, men säljaren kan ju förvisso ha fått din tillåtelse att använda bilderna. Hoppas jag inte trampar någon på tårna nu bara! Kram

  SvaraRadera
 2. Fin du är i Magnolian! Såg den också på rean men avstod eftersom jag redan har den i multi.
  Trodde det var du som hade börjat rensa när jag såg en auktion på T som använde sig av din bild. Men då kanske den var lånad...

  KRAM

  SvaraRadera
 3. OMG! Vilken pingla...! Snygg som vanlig pärlan :)

  Klänningen är fin, och snygg som få med en oväntad kombo med det tuffa bältet...

  Nu hemkommen från en liten semester i Göteborg, var ute på Freeport och Odds outletbutik, det var jammi minsann...;)

  Ha det gott vännen!

  SvaraRadera
 4. Ja du pärlan, som M säger ovan, visst är det du.
  Var också tvungen att kolla in auktionen, men kanske är allt i sin ordning.....

  Loellan

  SvaraRadera
 5. Hej tjejer: Tack Madeleneine!! Jag såg precis auktionen! Jag har INTE godkännt denna auktion men jag tröttnar ibland på att hålla på och jaga bort dessa från Tradera, ska strax göra ett försök till.
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 6. Du är jättevacker i din Magnolia! Du gör den till "din egen" med skärp som du gillar. Passar dig så bra!

  Försökte hitta din mailadress men kunde inte finna den. Du skrev du skulle rensa ut lite, vet du är duktig emellanåt o gör det. Nu en fråga till dig..din Mrs Rogers beach dress, har du tänkt sälja den?? Isåfall vill jag gärna köpa den av dig. Tacksam om du kan svara mig så jag vet!(Annars försöker jag på ett annat håll..)
  Tack på förhand,
  KRAM
  (annelie.feldreich@telia.com)

  SvaraRadera
 7. Som vanligt så ser plagget ut att vara sytt efter dig! Kanonsnyggt var det med mockaskärpet till.
  Spännande att se vad du ska sälja, om det kommer ut några 2:or ska jag ligga på lur... kram

  SvaraRadera
 8. Jätte snyggt bälte till! (svart bälte i rea-shopping!)
  Jag måste säga att den hade varit mycket bättre utan broderierna Jag älskar tyget! Jag avstod från denna i multi idag på 50% rea men fick med inte mindre än 5 andra Molly hem i stället... Sen råkade jag springa på Noa Noa butiken med 70% på allt så det blev en del påsar...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER