onsdag 28 juli 2010

DAGENS OUTFIT FRÅN NANSO.....EN GAMMAL GODING

Äntligen har jag fått lite tid för ett inlägg, en otroligt intensiv dag idag. Har bara förberett för våra gäster.....mycket förberedelser. Älskar denna fina goding från Nanso som jag köpte för snart 7 år sedan när jag var gravid med min första prinsessa. Älskar denna klänning!! Nanso har mycket fina plagg, från och till.


Fint mönster, omlott och otroligt skön och figursmickrande!

Kanske blir det en odd molly-dag imorgon, vi får se. Känner mig inte alls inspirerad inför Höstens Odd Molly-utbud. Finns en massa andra fina märken som lockar:  Hunky Dory, Andersen & Lauth, by Malene Birger, etc.
Hoppas ni haft en fin onsdag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Ohhh vilken klänning! Enormt smickrande och framför allt kvinnlig! Kram hjärtat (är hemma i våra hemtrakter nu :D )

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker skärning på blåsan!
  Du är så vacker modell.

  Ja Prairen är ganska nätt. Jag är som du men har nog mest storlek 2 och den är precis.


  Kramar

  SvaraRadera
 3. SuperLäcker i denna....:-) !!!! /IDA

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER