torsdag 1 juli 2010

DAGENS OUTFIT - HUNKY DORY OCH TWIST & TANGO

Dagens outfit har jag på jobbet idag. Kände för en hellång klänning och en kavaj, mulet och trist som det är idag. Dessa två är älskade favoriter, den ena en dyr kavaj och det andra plagget en mycket prisvärd klänning. Älskar att mixa olika designers och olika prisklaser. Klänningen är verligen låååång men med en aning klackade sandaler går den ändå bra att röra sig i. Kvinnligt och bekvämt.


Ni kan gå in på TWIST & TANGO och titta i deras webbshop, de har 50% REA just nu.Här ser man längden på denna, nu står jag dock barfotad, så man kommer upp en bit med lite klackar.


Hoppas ni får en fin dag. Jag vet inte hur ni känner men jag har gjort så många fina REA-fynd att jag verkligen INTE längtar alls efter Odd Mollys höstsläpp som ska komma om bara någon vecka. Måste faktiskt erkänna att det är första gången jag inte har något sug ALLS efter höstkollektionen. De bilder som släppts har faktiskt inte attraherat mig och jag känner inget HA-begär efter något särskilt plagg. Kanske kan det bli en "Wigwam Dress" lite senare i ljuslila men annars finns inget annat jag verligen vill ha. Känner mig otroligt nöjd med innehållet i min garderob för ögonblicket. Ibland är det skönt att bara njuta en stund och leva i nuet ;-D
Ha en fortsatt fin dag.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Väldigt fint! Vet ju inte vad du jobbar med riktigt..i mina ögon så är det mer fin eller festkläder! Fast olika arbetsplatser kräver olika stilar, så är det ju bara.
    Väldigt snygg är du ialla fall!
    Kramkram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER