måndag 26 juli 2010

DAGENS OUTFIT - TEA JACKET POWDER & LOUIS VUITTON

Idag blir det en dagens outfit. Hitintills har vädret varit underbart och det har varit ljuvligt att vara ledig från ALLT. Kommer att bli mer sporadiska inlägg framöver. Har inte riktigt kännt mig inspirerad att driva bloggen såsom jag gjort fram tills min semester. Känner inte längre att jag har samma energi eller inspiration. En mängd andra saker i mitt liv måste prioriteras för tillfället. Bloggen får helt enkelt kliva åt sidan ett tag, jag hoppas ni förstår. Här kommer i alla fall en dagens outfit. Historien bakom min vackra Louis Vuitton väska är låååång. Jag fick denna när jag fyllde 40 av min make men redan nästa dag fick den returneras. Jag hade upptäckt ett allvarligt fel/defekt som gjorde att det inte riktigt kändes rätt att betala alla dessa pengar för en väska som inte var 100% perfekt. När jag reklamera denna vid Louis Vuitton butiken fick jag ett lite blassé svar att det var ju trist och att de skulle FÖRSÖKA få tag på en ny, om jag fortfarande var intresserad. Efter 4 veckor!!! har jag fortfarande inte hört ifrån Louis Vuitton och fortfarande ligger vi ute med pengarna, är det rimligt? Jag hör av mig ett antal gånger och så även min man och först DÅ, efter 4 veckor börjar det hända saker. Efter 6 VECKOR!! fick jag äntligen reda på att väskan fanns och att jag kunde hämta ut denna. När jag kommer till butiken får jag min väska men INGEN som helst kompensation för den 6 veckor långa väntan (där de haft mina pengar under hela den tiden), till slut när jag påtalar detta får jag motvilligt en "gåva" som plåster på såren. Gåvan visar sig vara ett DOFTLJUS.... Hur som helst, nu har jag i alla fall, 6 veckor senare, fått min 40-års present.


Visst passar den fint ihop med vackra Tea Jacket från Odd Molly i färgen Powder. Storleken på jackan är rymlig. Jag har köpt min i storlek 1 och den sitter perfekt. Gillar att dressa ner denna vackra skapelse till ett pass snygga stretchiga jeans men lagom mycket slitningar.Men visst blir man besviken när en butik där man lägger ner mycket pengar inte motsvarar ens förväntningar på kvalite och sevice? Har ni upplevt något liknande? Man blir inte sugen på att lägga ner mer pengar i just den butiken, så det blir nog inte fler Louis Vuitton väskor framöver för mig på ett tag (till min makes STORA glädje).
Vacker som en dröm är i varje fall denna vackra jacka/kavaj. Ett riktigt fint REA-fynd från AMY som jag är så glad att jag slog till på.
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Du är supersnygg! Tea-jacket är bara så söt, detaljerna är så vackra!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att se ett nytt inlägg. Jag tycker mycket om att se dina fina outfits och läsa om dina tankar, även om jag inte lämnar avtryck.
  Självklart ska du bara lägga ner den tiden du känner att du vill och ha lust till på bloggen! Och jag har full förståelse för att det finns annat i livet som känns viktigare!!!
  Hur som helst så var du superfin i din teajacket, den sitter som en smäck på dig!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Roligt du kom tillbaka! Du ser helt bedårande ut med Teajacket o jeansen tillsammans..o väskan jaa, den sätter ju pricken över i,et med buller o bång. Dåligt när man känner sig illa behandlad, locker ju till fler köp på det stället iallafall. De borde skämmas verkligen.. Ha en fortsatt skön sommar med din familj! KRAM KRAM

  SvaraRadera
 4. Himmel vad galet jag skriver ibland! LOCKAR INTE ska det förstås vara..
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Vackrare än någonsin!

  Tråkigt med din LV historia, ett doftljus som kompensation var snålt av en så annars flott butik. Supertjusig Tea-jacket har du i alla fall. Nu har jag skaffat blogg: http://www.systeroddmolly.blogspot.com/ Välkommen och hälsa på!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Man kan ju verkligen förvänta sig annat av en sån butik med så pass dyra produkter. Dåligt LV!

  Fin är väskan och du i alla fall.

  kram

  SvaraRadera
 7. Fantastisk väska men fy vad dålig service i butiken. Jag hade verkligen hållt mig därifrån. Jag tycker du ska be att få tala med butikschefen och fråga om det är acceptabelt (och kanske nämna din blogg)!

  Tea jacket passar dig perfekt!

  Hoppas du orkar blogga ibland, kommer sakna dig annars!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej gumman och vad roligt att "se" dig igen. Blogga skall man göra för att det är roligt, inte för att man känner sig tvingad. Jag och många med mig finns här när du har tid helt enkelt. Suuupersnygg som alltid och fy f****n vilken jäkla dålig service. Du det är inte många förunnat att kunna köpa väska till den prislappen och tycker man att de i butiken borde se till att man får perfekt service! Sådan service hade man aldrig accepterat på tex h&m eller Kappahl så det får mig att ifrågasätta varför de tror att man skall göra det i en butik där priserna är ca 1000 % högre!! Doftjus.. Hallå liksom.. Det är som 5 % rabatten på Odd Molly butiken när vi var där = Patetiskt!

  SvaraRadera
 9. håller helt med Sanni, vad ILLA av LV! Man tycker nog att de ska ha splendid service för de priserna, trist att höra motsatsen...snygg är du iaf i din LV och tea!
  kram

  SvaraRadera
 10. Hej, jag är också mycket besviken på LV butiken i Stockholm. Jag köpte en dyr LV silkesscharf där. När jag kom hem och öppnade den fina kartongen som den låg i upptäckte jag att de hade lagt i FEL scharf. När jag ringde dit förstod de inte vad jag menade. Så det var bara att åka upp till Stockholm helgen efter (vi har 40 mil dit fram och åter. Jag fick ingen som helst kompensation för den dyra bilresan. Ändå var det de som hade felat. Trist.
  Mvh
  Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER