tisdag 6 juli 2010

DAGENS OUTFIT & DAGENS ODD MOLLY FYND!!!

Idag ska jag bjuda på bildkavalkad, kan inte hålla mig.....dels känner jag mig fin i min somriga outfit idag, dels har jag STORFYNDAT!!!! Jag har lyckats få tag i en underbar Odd Molly klänning från vår/sommarkollektionen för en spottstyver via Tradera (Tradera när det är som BÄST)!! Är hur lycklig som helst!


Fin klänning med underbar spets från ett franskt billigt märkte, tror jag köpte den förra sommarens för ca 500 kronor. Halsband KumKum underklänning Abecita (Ellos).Skärpet fyndat på Noa Noa REA för under 200 kronor.

Men NU kommer vi till mitt vackra FYND!!!En styck Odd Molly Prairie Dress Bundle, Almost Black, st 2
Helt ny! Kvaliten är helt ljuvlig och vilken vidd det är på kjoldelen.
Denna är dock liten i storleken, jag har st 2 i denna och den sitter precis.


Banden kan knytas fram eller bak, lika fint vilket som.

Otroligt vackra detaljer.Märks min nyförälskelse tro?
Perfekt att ha den varma sommarkvällar när man vill vara fin liksom på höstkanten.
Vem behöver höstens pre-spring när det finns såna här vackra plagg ute att fynda?
Hoppas ni alla har en lika bra dag som jag!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Hur har du kunnat missa den klänningen?? Den sitter ju helt perfekt på dig och funkar lika bra till hösten med en liten kofta eller kavaj över. Bra köp! Var hittade du den någonstans?

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Wow snacka om fynd! Superfin, gillade den bäst när du knöt där bak faktiskt. Kramisar i massor hjärtat!

  SvaraRadera
 3. MEN HALLÅ!!! SANNI BUS OCH LINAPLINA!! Har sett era kommentarer men DE SYNS INTE på bloggen! VAD HÄNDER??? Någon som vet?
  AAARGH!!!

  SvaraRadera
 4. Grattis till ett underbart fynd!! Kramar

  SvaraRadera
 5. Haha...så det var du som köpte den till slut. Jag hade lagt upp den på min minneslista och tänkte buda på den, men jag ville helst ha den i brunt så jag lät bli. Den blev rätt billig...grattis till ditt fynd!!

  SvaraRadera
 6. Himmel vad mycket krångel idag!!

  Jo, jag skrev att det var väldigt kul med klänningen! Grattis, du gillar ju svart o kommer säkert få mycket glädje av den framöver.
  Kram kram

  Ps.Tack för dina fina provbilder du tagit! Uppskattas mycket!Ds

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till fyndet! Så fin du är i kläningarna.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Skrev ett inlägg på min nya blogg om OddMolly och hamnade när jag googlade på din blogg! Vilken härlig blogg du har, länkade till den i mitt inlägg, hoppas det var okej! Hit kommer jag återvända! Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER