fredag 30 juli 2010

MORDGONDAGENS ODD MOLLY OUTFIT - NYMPH DRESS

Denna klänning suktade jag efter läääänge. Hade sett att Amy skulle få in den men när jag väl skulle beställa den hade den tagit slut....var otroligt besviken och hade dessutom bestämt mig för att INTE köpa denna till ordinarie pris. Till slut efter många om och men lyckades jag få tag på denna på REA. Dyr blev den ändå men det var värt det.....ÄLSKAR allt med denna klänning, känslan, skärningen, mönstret, färgsättningen, etc.
Imorgon ska vi till en MYCKET trevlig restaurang som jag aldrig själv besökt, då ska Nymph Dress på, kanske blir det även en drink eller två på stan efter det.....vi har två barnvakter på 4 barn, så jag tror att även jag ska kunna slappna av.


Älskar att denna klänning får mig att känna mig så otroligt kvinnlig.
Sen tänkte jag visa er min bröllopstiara, denna har jag inte haft på mig sedan den dagen jag gifte mig, snart 10 år sedan. Tänkte faktiskt börja använda den till fina fester (långklänning/frakt fester). Synd att ha något så vackert bara liggande i en låda. Vem vet kanske inte någon av mina tjejer vill ha den ens när det blir deras tur att gifta sig.Den är ju ganska diskret och passar fint som diadem.

Ha en fin helg!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Så fin du är i den klänningen! Underbart snyggt! Tycker absolut du ska använada din tiara, jättevacker!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Klart du ska använda din tiara! Vad fin du är i din Nymph förresten! Om du skulle ge mig ett tips, vilken klänning ska jag satsa på; en Nymph eller en Escapologist? Du har ju båda så du vet ju hur de är. Kram! Lisa

  SvaraRadera
 3. Hur är klänningen i storleken? Vilken storlek har du? Jag brukar ligga en storlek över dig ;-))
  Kram till dig

  SvaraRadera
 4. Oj vad vackert klänningen sitter på dig. HÅller med om att det är ett plagg som får en att känna sig kvinnlig. jag har ff inte bestämt mig för den blå eller röda till lördagens baluns.

  ha det gott!
  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER