måndag 5 juli 2010

PROVNING AV ODD MOLLY PRE-FALL

Idag tog jag en sväng förbi Odd Molly butiken och hann snabbt prova några av de plagg som kommit in från Pre-Fall kollektionen. Samtliga provade plagg är st 1 utom de särskilt omnämns som större eller mindre. Jag har tidigare varit en normal st 2 i Odd Molly (dvs en normal till stor 38)  men har gått ner en hel del i vikt på sista tiden villket innebär att jag numera ligger mellan st 1 och 2 i Odd Molly. Plaggen som jag provat är överlag normala i storleken.


Cheque 3/4 dress i färgen blue (Blå klänningen), 2.999 kronor
Storlek 2, denna är smal/figurnära i modellen så denna bör man ta i sin normala storlek.Fina detaljer, fin passform men allvarligt talat......betalar man 3.000 kronor för en klänning som är fransad och tillverkad i tunn bomullspoplin? Tror inte det för min del.
Årets tags är superfina, små konstverk!Den här söta blusen är verkligen somrig och superfin men än en gång....ofållade kanter för 1.800 kronor!!
Cheque s/s tunic i färgen blue, storlek 1 (dennär är ganska generös i storleken, så ta er normala till en storlek mindre om ni ligger mellan två storlekar som jag.Provade den även i denna färgställning, st 1 även här.
Sen kommer vi till en av de stora överraskningarna, en otroligt vackert skuren klänning, känns nästan som ett korsettliv. Men än en gång....jag betalar inte ca 2.000 (kommer inte exakt ihåg prislappen på denna) för en ofallad klänning.#454 cheque strap dress, st 1 även i denna sötnos.

Sen vill jag gärna avsluta med en goding från Sommarkollektionen som jag aldrig provat tidigare och som var sååååå fin i modellen, dock hade jag velat ha denna i Dark Cherry.


Nymph Strap Dress, Multi, st 2 (liiiten i bysten, så här krävs en storlek 2 för min del)

Visst är denna vacker?
Hoppas ni fått lite mer känsla för Odd Molly Pre-fall. Ska försöka prova Mononoke T88 Klänningen som jag vet att många väntar på, dessutom en av de få pre-fall klänningarna som känns något överkomliga i pris.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Vad kul att så snabbt få se plaggen på en "riktig" person... Du är (som vanligt) fin i allt!!! Det är nog priserna som stoppar mig. Precis som du skriver är det riktigt höga priser!

  SvaraRadera
 2. Kul att få se dem lite mer "IRL". Sjukt med priserna dock. Ingen av de ovan kommer hamna hos mig. Är lite sugen på Mononoke T88 om den inte är svindyr den också..

  kram

  SvaraRadera
 3. Roligt med provning och allt klär ju en skönhet men håller med dig till 110 % gällande priserna!! "ofärdiga" plagg i bomull med sådan prislapp? VAr de inte dem som lovade att de skulle kolla över priserna? Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att få se en provning :-)
  och som sagt du passar verkligen i ALLT!
  Men jag håller med........priserna är för dyra :-(
  Ska hålla utkik efter klänningen i rött...
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. Tusen takk for bildene fra prøvingen!
  Hilsen Ingrid

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att se provningen! Som vanligt ser man plaggen mycke bättre på privata bilder än på produktbilder.

  Säger dom du, överpriser för ofållade plagg. Inte min smak och stil.

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Åh va roligt att få se dig i dessa :-))
  Håller med om priserna..
  På sista tiden har jag också kommit till insikt om hur dyra de egentligen är..
  Särskilt när man tittar in i sin stora garderob och inte känner att man ändp har tillräckligt och så räknar man ihop vad man har gett för allt:o
  Mina pengar ska nu gå till semestern så jag får allt hålla mig lugn med shoppingen nu..
  Snygg är du som alltid vännen,
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Goding...!
  Jättekul att få se den del av kollektionen på, förstås är ju du med din superfigur bästa provdockan. =)
  Gillade klänningen med "bustierlivet"..Mums.


  Vad roligt att du är sugen på ett av mina fat.
  Just det som du efterfrågar har jag kvar, jag har haft pris 400:- på dem, men om du är intresserad får du köpa det för 300:- eftersom frakten troligen kommer gå på en hel del. Bästa sättet att frakta på torde vara med bussgods, och jag kan tänka mig en fraktkostnad på 150:- .
  Ska kolla upp det närmre om du är intresserad.


  Ha en fin dag vännen!
  Jag tar med mig sönerna idag och åker till Nelly.coms Outlet =)

  Kram Loella

  SvaraRadera
 9. Kul med provningen!

  Det är fint skurna klänningarna men mer ofållade kanter? Nja, jag har några plagg med det nu och så himla kul är det inte. Jag funderar till och med starkt på att fålla mina istället...

  Du passar iallafall jättefint i Nymph så jag förstår att du gärna vill ha den vackra klänningen!

  SvaraRadera
 10. SÅ fin du är i allt!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER