torsdag 29 juli 2010

FRAMTIDENS DAGENS OUTFIT

Har som jag tidigare nämnt fått gäster från långväga. Vi har ett digert schema framöver att beta av när man vill visa några av Sveriges sevärdheter (om än i begränsad skala). Här kommer en av mina outfits dessa kommande kvällar. Vi ska ut på en hel del trevliga restauranger och då passar en hel del Odd Mollysar på att få luftas.


Vackra Up-To-Me-Issm Dress i Chalk från Odd Molly i storlek 2. Hade ALDRIG fått in bysten i en storlek 1. Denna är verkligen ett konstverk!!Vackra detaljerSen var jag tvungen att testa denna tillsammans med min vackra Tea Jacket från Odd Molly.Visst blir det en fin kombo?
Hoppas ni har en fin sommar!! Än är det lite ledighet kvar och jag njuter i fulla drag.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Verkligen ljuvlig kombo. Klänningen är fantastisk, jackan likaså. Finaste jag sett på länge. Njut av restaurangbesöken i dina fina kläder :-)

  SvaraRadera
 2. Du är gudomligt snygg i det här! Vackraste klänningen ever tror jag!=) Men det krävs din figur med...;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Den är fantastisk, men jag saknar att man inte får med en underklänning, med tanke på hur dyr den är och med tanke på att den är så genomskinlig.
  Har 5 årskalas idag och jag tror att den kanske blir min i lila. Den i chalk känns lite väl ömtålig.

  Jag älskar mina två, men största problemet är vad man ska ha under.

  SvaraRadera
 4. Du ha lyckats idag med! Jätte fint.

  SvaraRadera
 5. Superklänning! den är precis som du säger, ett konstverk. Teajacket är verkligen söt och jag kan tänka mig att den måste vara perfekt även på jobbet som kavaj. eller?

  Ha nu så kul när besöket kommer, jag håller tummarna för att ni får uppehåll av regnet!

  kram

  SvaraRadera
 6. Jag bara älskar min Up-to-ism.
  Är så glad att jag hittade min storlek, den har varit perfekt på sommarens partyn :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER