onsdag 7 juli 2010

DAGENS OUTFIT FRÅN HUNKY DORY - GO NO STATEMENT DRESS

Måste få visa upp denna underbaring som jag bara var tvungen att ta på mig idag. Känns som att vara klädd i ett konstverk, ett kroppssmycke helt enkelt. Har sneglat länge på denna och tyckt dena varit HUTLÖS dyr, till och med för mig. Men nu fanns ingen återvändo när jag kunde få den på REA till ett bra pris....TJOHOOO!!


Underbar och passar perfekt ihop med mitt vackra Twist & Tango linne.
Klocka från Fé.


Känns verkligen somrigt och jag älskar den bleka ljusblåa färgen.


Det är som Vackra Ina skriver: VIKTIGT att knyta den ganska hårt i ryggen för att ta fram formen på denna. Den är STOR som ett tält. Min är köpt i storlek M (sista storleken de hade) och den funkar om man knyter den hårt. Optimalt hade givetvis varit en i st S.Hoppas ni får en fin dag idag!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Vad snygg du är, Gillar vekligen din blogg!
  Trevlig Sommar! /Bella

  SvaraRadera
 2. Visst är de ljuvligt sköna och snygga. Jag har tre styckna, vit, cream och den blekt blå. Jag har underklänningen från Ti mo i vit, cream och blekt blå under dessa klänningar. Det passar verkligen jätte bra till. Kul att ha den blåa då den inte är lika vanlig.
  Du är jätte fin i den.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack underbart söta du för värmande kommentar i min blogg;)Det känns så skönt när man får lite support;) Du är SÅ snygg i den klänningen och den har varit min dröm med sen jag såg den i våras i söta Malenamis blogg! Håller dock med dig om att den var väl dyr i pris innan rean. Jättefin färg med, älskar den bleka blå.
  Önskar dig en fin kväll;)
  Kram Adela

  SvaraRadera
 4. En riktig pärla och en dröm på dig!!!

  SvaraRadera
 5. Gosh snygging!

  Vilken pärla, och så fint den sitter på dig. Passar jättefint med det linnet också, min favoritspets...=)

  Ha en fin dag!
  Kram loella

  SvaraRadera
 6. Jättefin i ljusblått! Jag älskar min midnattsblå men hade velat ha den i fler färger. Jag vet ingen som har den kvar på rea i vilken ljus färg som helst i stl S el M. Vet du?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte mest höra om hur mycket skatten brukar ligga runt för att köpa från Fitts & Company? Det är väl från USA? För övrigt brukar jag kika in här och kolla hur du kombinerar dina kläder. Du har så bra smak! :)

  Mvh Janni

  SvaraRadera
 8. Hej Janni, har skrivit inlägg om detta tidigare på bloggen. Tror du kan leta upp det genom att söka på Fitts and Company eller Fitts & Company. Skatten är olika beroende på värdet på plaggen. Brukar ligga kring 300 kronor och uppåt men det är inte alltid tull tillkommer och Amy brukar kunna hjälpa till ganska bra om man frågar henne.
  Kram och Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER