torsdag 2 augusti 2012

EN ÖVERRASKNING: MIN FÖRSTA GRETA KLÄNNING

Tänkte slänga in lite bilder på min första Greta-klänning som jag shoppade på Factory i Malmö på REAN. Ett underbart fynd som jag aldrig ahde provat om det inte varit för kloka och snygga Sara i butiken som tvingade mig att prova den. Helt makalöst snygg passform och kvalité. Japp, har man en gång shoppat Greta är man fast.


Älskar att man kan variera denna till oändligheten med hjälp av accessoarer och skor.
Perfekt jobbklänning och även till mer proper fest.LJUVLIG passform och kvalité. Man förstår att Kronprinsessan gillar detta märke. Diskret men ändå exklusivt. Om ni inte provat dessa klänningar kan jag rekommendera att ni testar dessa om ni får tillfälle. Är redan sugen på nästa klänning, hösten kollektion har kommit och där är en Indigoblå finns där som jag bara måste prova ;-)

OBS! GLÖM INTE BLOPPISEN FINNS MASSOR AV FINT KVAR!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Vacker som en dröm som vanligt. Gillade klänningen skarpt! Puss o kram! <3

  SvaraRadera
 2. Jättefin är du i denna! Sitter perfekt på dig! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Otroligt snygg!! Tjejerna på Factory har försökt övertyga mig också men har inte provat än. På rean borde man ju verkligen passa på! KRAM

  SvaraRadera
 4. Verkligen din stil! Här har du hittat ett märke och design som klär dig och din livsstil. Superfint!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER