torsdag 17 april 2014

ÄNTLIGEN PÅSKLEDIGHET & ATT TIPSA OM EN UNDERBAR ROUGE FRÅN DIOR

Hej fina läsare, äntligen är det påsk. Så skönt med en lite längre samlad ledighet. Det ska bli fint väder så jag tänker njuta av ledigheten. Idag tänkte jag tipsa om en fin klänning från Zara (de har väldigt mycket fint i vår) och så ska jag tipsa om en underbar rouge med hög lyxfaktor från Dior.Denna söta kostar ca 800 kronor och det medföljer en underklänning men jag byte ut den mot en från Odd Molly. Tog storlek M som var den enda som var kvar och jag hade nog hellre haft en i Large.


Det har blivit en kavaj och en svart klänning från Zara redan denna vår och mer lär det bli.

Bild lånad från Diors Hemsida.

Det rouge jag ska tipsa om är Diors rouge som heter Rosy Glow Awaknening blush.
Det som är speciellt med denna rouge är att den ändrar färg när den läggs på huden och anpassar sig till bärarens PH-värde och fukt. Det innebär att färgen kommer att se olika ut på olika männinskor (så prova denna i butik innan köp). Den initiala kalla färgen som ni ser förändras inom 2-3 minuter. På mig blir färgen varmrosa och ger ett skirt och naturligt intryck av rosighet. Ser ut som om man varit ute och sprungit (rosigheten på kinderna alltså :-)


Bild lånad från denna BLOGG
Jag har inte hunnit ta bilder på min egen så därav att jag lånar lite bilder.
Detta måste vara ett av de bästa rougen jag testat, håller hela dagen och ser extremt naturlig ut. DYR som pocker men min är köpt på NK där jag kunde utnyttja mina poäng och få den 100 kr billigare. Man kan passa på att köpa den på t ex Åhlens när de har sin 20% rabattkuponger :-) Till fullpris för nästan 500 kronor kommer jag aldrig att köpa den när jag kan spara 100 kr både här och var.

Hoppas ni gillade tipsen :-) och ha en UNDERBAR PÅSK!
Kram!!
3 kommentarer:

 1. Ojoj så fin denna klänning är!! Så himla stilrent med rött lack till också!

  SvaraRadera
 2. Diors makeup är den bästa tycker jag faktiskt. Jag har deras rouge men har inte testat detta, det ska jag absolut göra. Jag passar på när jag reser att köpa min dyrare makeup. Ha en fin skärtorsdags kväll! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Riktigt fin och romantisk klänning! Och rouget ser ut som godis:)
  Kram och glad påsk!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER