onsdag 9 april 2014

VACKER BLUS FRÅN ROSEMUNDE

I veckan var jag förbi en av mina favoritbutiker i Stockholm, Oleana & Friends. Jag älskar stämningen, servicen och utbudet. Det är som att komma hem till någon som känner mig, min smak och min stil. Jag hittar nästan alltid någonting när jag åker dit. Just nu har de en del plagg kvar på REA (60%) och så hade det kommit en massa fina vårplagg från bland annat By TiMo, Rosemunde, Holebrook, Heart of Lovikka, etc. Jag hittade en underbar blus från Rosemunde som jag bara var tvungen att ta med hem, liksom ett par underbart sköna byxor som var på 60% REA.

Jag tog denna i storlek 40 och det är perfekt, sitter löst och ledigt men ändå smickrande :-)


Har en (två) vinnare av Militus Medical tävlingen (men måste stämma av med Militus Medical och få ihop inlägget) och jag har en en hel del vårnyheter som hittat hit som ska fotas och visas upp. Vi ses i veckan och glöm inte att kika in på min BLOPPIS som ska uppdateras med allt som är kvar. Kika in där om ni är sugna på lite fynd :-)
Ha en fin kväll!

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Jag älskar kavajen och blusen, jättefint ihop!
  Jag var inne på bloppisen är de de som är uppdaterat sen den 6:e jan eller kommer de mer? ;) Kram Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofie, Nu har jag uppdaterat länk och bloppis med det som jag fyllt på med och med sänkta priser på det som fanns sen innan. Kika in vet jag, kanske du hittar något du gillar :-) Jag uppdaterade bloppisen så sent som igår.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER