söndag 13 april 2014

ÄNNU EN MASCARARECESION - LA ROCHE-POSAY RESPECTISSIME

Nu har jag bara testat denna mascara i en veckas tid på ett ungefär så jag kan inte svara på om den verkligen har fått mina ögonfransar att bli tjockare på 2 veckor som det står att den ska göra :-) Men jag måste säga att denna mascara är en av de som verkligen överraskat i det test jag genomfört av mascarorna jag fått testa tack vare Militus Medical. La Roche-Posay Respectissime Densify är verkligen en mascara som överraskar på många sätt. Priset på 170 kr (innan eran rabatt på 25% med koden "mascara25") är oslagbar utifrån resultat och hållbarhet.Den välvda borsten är makalös när det gäller att lyfta fransarna och forma dessa. Jag använde min ögonfransböjare innan jag la mascaran men jag tror knappt det hade behövts. Formulan är precis lagom fuktig, inte för blöt och inte för torr. Den är enkel att arbeta med och bygga upp volym.
Jag älskar just nu Diors mascara Iconic Overcurl  och Le Volume från Chanel men denna är definitivt ett mycket bra budgetalternativ till dessa.

Jag får tyvärr inte till någon bra skärpa på just fransarna men jag tro ni ser rätt bra ändå volymen och längden. Här har jag kanske två/tre lager mascara men det blir ändå inte klumpigt som ni ser. Fin längd ger den också.

Mitt betyg för denna blir därför 4,8 av 5 möjliga.Till mina ögonbryn använder jag just nu Diors ögonbrynspennor som är superbra vad gäller färg och hållbarhet. Hoppas ni har en fin söndag. Själv ska jag strax ut på en fin promenad i sol och blåst för att spana in blåsippor. Vi ses kanske lite senare.

KRAM!!
2 kommentarer:

  1. Den är fin på fransarna helt klart. Tyvärr sitter den på lite för dåligt på mina lite lätt rinnande ögon. så om jag går mycket ute blir jag väldigt svart runt ögonen av denna:( Kul att läsa om dina tester, du gör dem bra! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Verkar vara en mkt bra och prisvärd mascara! Kul att du visar! :) Jag har använt Diors ögonbrynpennor i ett par år och har faktiskt svårt att slita mig fr denna, trots mina nya Anastasia-inköp! Både Brow Wiz-pennan och duoskuggan! Haha, men är ju så van o det går snabbt m Diorpennan, så jag får helt enkelt försöka få in en bra rutin m de nya produkterna. Tar ett tag innan man kan vara snabb o säker på handen!
    Kram Lotta P

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER