måndag 28 april 2014

ATT HA HAFT EN MAGISK HELG & EN VACKER KLÄNNING

Nu är jag tillbaka efter en helt magisk helg tillsammans med min fina äldsta Sessa, min fina 10-åring. Vi har bott på hotell, den ska jag skriva särskilt om senare då den var så fin och vi har promenerat, fikat, ätit glass, ätit finmiddag på Operabaren, shoppat lite men mest av allt har vi pratat och skrattat. En fin tradition som vi har, varje år tar jag en dag med min Stora Sessa och vi bor på hotell och så gör vi bara mysiga saker tillsammans. Vi får egentid, bara hon och jag, tid att få fokusera och unna oss att bara få vara tillsammans. Samma sak gör jag på hösten med LillaSessan, hon och jag får också en mysig dag tillsammans. Att bara få egentid med ett av sina barn i taget, utanför vardagen, syskon, den andre föräldern och bara få fokusera på att samtala är en lyx jag gärna unnar mig och mina tjejer.Tänkte visa den fina klänningen från Johnny Was som funnits här ett tag, hemmaklickade från Ebay och som jag verkligen är förtjust i. Just Johnny Was är så mycket mera prisvärd i USA och särskilt på Ebay. På Ebay ska man dock se upp och endast handla av seriösa säljare med många positiva referenser.


Underklänning från Odd Molly från en äldre kollektion är perfekt under denna då den annars blir ganska kort.


Eftersom jag levt i nuet och fokuserat på min Sessa i helgen har tyvärr inga paket kunnat fixas och skickas iväg i helgen men till alla er fina som köpt plagg från Bloppisen så kan jag meddela att dessa har fixats idag och Skicka Lätt lapparna är på, imorgon kommer de iväg :-)

Hoppas ni alla haft en fin helg! Snart är det ledigt igen och hela familjen längtar.
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt att ha en egentid med varje liten tjej. Jag älskar också de stunderna som man kan samtala ihop.Jättefin klänning på dig! Perfekt sommarklänning. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Vilken jättefin sommarklänning som du passar jättebra i! :) Jag har faktiskt aldrig klickat hem nåt fr eBay.. Svårt stt lita på vilka som är seriösa. Men får testa m ngn mindre billigare sak först! Bra tips! :)
  Jag tycker det är jätteviktigt att ge mina söner egentid, m var o en. Både m pappa, stora förebilden, men oxå m mamma förstås! Låter som ni haft det supermysigt!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Måste fråga ang klänningar...din vackra Yolo sleeveless dress fr Odd Molly, har du märkt av noppor på tyget framtill? Jag fingrade på en igår inne i city o såg genast att tyget fram var fullt av noppor. Är det överflödigt material som kan typ noppas bort eller är det sämre material som jag tyvärr märkt att OM använt sig av mer o mer sista åren. Jag la ut en bild på IG igår, kan tagga dig så får du titta om du vill. Annars jättesnygg klänning!
  Ha det bra! Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta, Har inte sett att det är så på min Yolo sleeveless dress men precis som du säger är det numera sämre tyger i många av plaggen. Det kan dock vara ett måndagsexemplar du kikade på :-)
   Kram!!

   Radera
 4. Hei!
  Du er superfin i klanningen, og så fin i hvit. Alenetid med et barn er superviktig, og så hyggelig!
  Min mann og jeg hadde med vår jente til Stockholm i helgen, utrolig hyggelig, og koste seg så
  mye med å ha mamma og pappa for seg selv, sov midt i sengen. Flott å av og til få kose seg med
  et barn, får snakket så mye bedre sammen da, når oppmerksomheten er rettet mot et barn :) Klem Inger

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER