fredag 11 april 2014

VACKER ODD MOLLY KLÄNNING - COMO DRESS

Här kommer klänning nummer två från Odd Molly som jag beställde från DeepFLING, Como Dress. En vacker klänning som jag upptäckte först efter att ha provat den i butik. Min fina 10-åring är delvis fotograf idag :-)


Jo, lockbild först med den snygga klänningsslitsen i fokus :-) Skor från UGG (förra säsongens).Bältet kommer från Oleana.Vacker rygg.Den är verkligen snygg och användbar och jag hade tur att den fanns i min storlek hos DEPPFLING.
Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon.

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Så SMUK du er, i de fine kjoler - de passer dig så fint :-)

  Hvis du vil sælge din Shibori Dress vil du så kontakte mig - jeg har fortrudt jeg solgte min.
  Kærligst Charlotte

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder på dig i denna klänning oxå! Den sista bilden superläcker! :) Ha en riktigt skön helg m la Familia nu!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER