söndag 6 april 2014

VACKERT REAKÖP FRÅN ANNA HOLTBLAD

När Anna Holtblad hade sin utförsäljnig blev det en hel del inköp av klassiska och vackra plagg som jag kommer att ha under många år framöver. Det blev två fina koftor, tre klänningar, tre toppar och två kjolar. Alla plagg har jag redan lyckats använda och jag är verkligen nöjd med dessa köp.Denna vackra topp fanns i en av fyndlådorna, den gick aldrig i produktion i just denna färg och med bandet i midjan blev den verkligen kvinnlig. Annars fanns en risk att man såg ut som ett tält i denna. Jag glömde att fota den utan band i midjan men jag lovar visa det en annan gång :-)Gillar mixen mellan elegant topp och lite tuffare jeans med bling på sidorna.
Ska se om jag hinner fota lite idag, har en hel del kombossar i huvudet och väntar på mitt paket från DeepFLING som ska komma i början av nästa vecka med massor av fina plagg :-)
MISSA INTE BLOPPISEN IKVÄLL KL 19:30, 12 stycken nya plagg ska in i bloppisen och gamla bloppisplagg blir prissänkta ;-)
Vi ses sen hoppas jag :-)

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej! Ser att du ska ha bloppis kul!
  Kommer du att sälja blusen från chill norway med dödskallar på?
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda, Jag den ska säljas och den är väldigt populär har jag märkt :-) Du får kika in om du vill ha den kl 19:30 ikväll :-)
   KRAM!!

   Radera
 2. He,
  Gillar dina bling-jeans, undrar vilket märke det är ?

  Med vänlig hälsning, May

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER