onsdag 16 april 2014

ATT HA TESTAT MAGNIFIBRES BRUSH-ON FALSE LASHES

Jag har ju ganska långa men ganska få ögonfransar, jag hatar lösögonfransar (har aldrig fått till och känner inte att jag vill använda klister på mina ögonfransar) så när jag hörde om denna produkt och lästa allt jag kunde om den vågade jag mig på att testa denna. Beställde min från den engelska siten LookFantastic som har den till bra pris och med fri leverans till Sverige. Så här ska det se ut om man lyckas bra:


Bild lånad från MAGNIFIBRES

Tanken med produkten är att du använder ett lager mascara (vilken mascara som helst ska fungera ihop med denna men jag skulle INTE chansa med mina dyra mascaror utan jag tar någon av mina budgetmascaror), lägger ett lager av Magnifibres på toppen av fransarna (precis som du lägger på din vanliga mascara) och sedan förseglar den med ett andra lager mascara. Något jag genast gillade är att de inte lura dig att köpa en en specifik mascara - det hävdar att fungera bra med vilken mascara som helst.
Det viktiga att tänka på är att ta ett öga i taget, jag böjer mina fransar först och sedan lägger på ett lager mascara, när mascara fortfarande är blöt ska man genast pensla på fibrerna så de fastnar på mascaran. Man ska sedan vänta minst 30 sekunder INNAN man lägger på det andra lagret mascara, annars finns en risk att de lossnar på mascaraborsten.Förre, utan mascara


Efter med två lager mascara och Magnifibres emellan. 

Jo, man ser skillnad men det är inte helt enkelt att INTE få de små fibrerna i ögonen när man penslar på dessa. En produkt som garanterat ger längd och ger naturliga fransar men som inte ger mig särskilt mycket mer volym och där jag tycker att man får vara väldigt försiktig för att undvika att få fibrer i ögat. Inget som ersätter lösögonfransar för de som använder dessa men en kul grej om man vill förlänga sina fransar vid enstaka tillfällen.

Jag ska testa den ett par gånger till men olika mascaror innan jag helt skippar den, det kan ju också vara så att det behövs lite övning innan man får till det ordentligt. En bra sak dock är att fibrerna inte lossnar när man väl fått på dem, de sitter på plats och hamnar inte under ögat. De är enkla att ta bort med vanlig ögonmakeup remover så det är också ett plus.

Det var allt för mig för tillfället, förbereder mig för påskledighet snart och får se hur mycket bloggande som hinns med under påsken. Vi kanske ses lite senare idag.
Ta hand om er och njut av solen.

KRAM!!3 kommentarer:

 1. Så rolig produkt du visar! Har hört om liknande varianter, men tror stt detta är den första riktiga enbart fiberprodukt! Att den inte är en kombination. Men tror oxå att det kan vara lite trixigt innan man kommer på hur man ska få till det! :)
  Stor kram, Lotta P

  SvaraRadera
 2. Oj vilken skillnad. Väldigt snyggt. Var finns den att köpa tro? Pris?
  Ha det bra
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag har skrivit var jag köpt den, titta i början med länk dessutom till siten och till produkten så du ser vad den kostar. Ca 180 kronor.
   Ha det bra!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER