onsdag 23 april 2014

LITE HÅRTIPS OM NI HAR LÅNGT HÅR - VACKRA LOCKAR SNABBT OCH ENKELT

Idag ska jag ge er som har halvlångt till långt hår lite fina tips som jag själv provat hemma och som är så praktiska att jag vill dela med mig av dessa. Jag har långt och ganska tjockt hår vilket innebär att jag oftast inte har energi att lägga på att fixa håret särskilt mycket på morgonen så jag har det mestadels uppsatt. Någon gång är det härligt att kunna ha det utsläppt så här kommer två toppen tips med lite bildexempel från Youtube :-) Hoppas ni gillar dessa. Detta första klipp visar hur man snabbt och enkelt med hjälp av de nya locktång som kallas "wand" ni hittar en variant HÄR och min egen köpte jag efter att ha provat den på Åhlens. Kostar ca 400 kronor och är en prisvärd investering. OBS! Viktigt att tänka på: om ni vill ha fina tajtare lockar ska man ta den "Wand" som är minst/smalast. Min kommer från OBH Nordica och heter Artist Creative Curl och har diametern 13-25 mm. Det tog mig exakt 7 ,imuter att fixa de finaste lockarna med den så jag kan varmt rekommendera den. Följ tipsen i den första videon så ska det gå bra.

 Här har ni den andra metoden som man sover med och där man sparar på håret genom att INTE använda värme eller en massa produkter i det.

 

 Hoppas ni gillade dessa tips. Den första metoden ger finare, glansigare lockar och den andra med volym och mer naturliga lockar så man får välja efter smak :-)
 Ha en fortsatt fin dag, vi ses lite senare. 
KRAM!!

1 kommentar:

  1. You lucky girl!!! Och här sitter vi andra med runt nordiskt hår o gråter... ;( Men tack för två jättebra videos! Jag höll på att skratta ihjäl mig, det gjorde inte saken sämre! ;) Jag sover ofta med EN enda hårknut ihopsnurrat hår i nacken om jag vill ha lockar på morgonen. El använder min wand på några passéer till fest så blir det mer vågigt. Men försöker använda så lite värmeverktyg som möjligt. :)
    Ha en bra dag!
    Kram Lotta P

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER