fredag 4 april 2014

PRISVÄRD KOSMETIK FRÅN KARDASHIAN

Ikväll ska jag tipsa om prisvärd kosmetik från Kardashian (ja, systrarna i USA) som jag alltid varit skeptisk till men som jag vågat testa.  Mina produkter är inköpta från Brallis och de är otroligt prisvärda.


Jag beställde en bronzer (just för att den är graderad), en eyeliner och en ögonskugge palett från Kardashian. Ögonskuggeborsten som är perfekt till ögongloblinjen  kommer från Sigma och är underbar. Samtliga produkter är jag otroligt nöjd med, särskilt med tanker på priset. Bonzern ger en ganska fin matt finish som man kan variera i styrka. 


Ögonskugge paltetten (KIM) har ögonskuggor och i den nedre delen finns bronzer, rouge och highlighter.


Ögonskuggorna sitter bra, pigmentet är riktigt bra och med fina nyanser. Rougen gillar jag också samt highlightern. Eyelinern är jag väldigt imponerad av, enkelt att lägga på och sitter HELA dagen.


Är ni det mista nyfikna ska ni testa dessa prisvärda produkter, Särskilt borsten från Sigma är makalöst bra, man kan nästan inte misslyckas med denna. Jag måste även berätta, idag fyndade jag UNDERBARA produkter från Dior som såldes ut i den lokala sminkaffären till 50% rabatt :-) Massor av fina paletter, läppstift, ögonbrynspennor och nagellack. Jag menar hur ofta kan man fynda säsongens smink till 50% rabatt! Vi ses imorgon, ha nu en fin fredagkväll!

KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Jag tyckte dessa var en fullkomlig katastrof. Dammiga, dåligt pigment och usel hållbarhet. Och för den dåliga kvalitén var priset verkligen inte motiverat. Här betalar man bara för namnet. Man betalar ju inte ens för förpackningarna då dessa var plastiga och kändes billiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Frida, Va tråkigt att du haft en dålig upplevelse med dessa men jag har haft dessa i en månad och använt både bronzern och ögonskuggorna och varit nöjd med kvalitén för den prislappen, allt är så klart relativt och individuellt vad man anser. Pigmentet på ögonskuggorna höll i varje fall för mig i minst 8 timmar, men det är nog säkert individuellt. Bronzern använder jag dagligen och är väldigt nöjd med den.

   Radera
 2. Hej! Var ligger denna lilla butik m utförsäljning av Diorsmink? Kanske kan ha tur och fynda om allt inte redan är slut?? :) Tack för roligt sminkinlägg!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fina Lotta, Måste tyvärr erkänna att jag köpte upp det mesta, fanns nästan inget kvar när jag kom dagen efter (i lördags när jag tänkte kompletteringsköpa) och tyvärr tror jag allt är slut som idag. Kul att även du gillar sminkinläggen :-)
   Kram!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER