onsdag 30 april 2014

ODD MOLLY PK UTFÖRSÄLJNING & KARIN JIMFELT-GHATAN SLUTAR

Tänk att det redan är Valborgsmässoafton och ledigt i några dagara, så skönt :-) Idag var det Provkollektionsutförsäljning ute i Barkaby och jag var tvungen att ta en sväng om och se vad som fanns. Som vanligt är utbudet rätt begränsad när det enbart är storlek 1 som gäller och rätt små storlekar för det mesta men i vissa plagg som accessoarer, vissa stickade plagg och stretchiga bomullsplagg så kan man ibland fynda. Idag var det mycket folk på plats och de fina sakerna var redan borta sedan länge men några småsaker lyckades jag hitta. Några accessoarer, en klänning och två sjalar samtliga inhandlade för en bråkdel av priset. Klänningarna tyckte jag dock var lite dyra överlag, 400 kr och då gällde det även klänningar som kostat 1.000 kronor och däromkring i utpris, de dyrare klänningarna som Chiffon Dress kostade 800 kronor liksom de finare virkade plaggen. Det fanns mycket plagg kvar i butiken idag så det finns säkert en del kvar om någon är sugen på att åka in imorgon.Denna fina klänning fanns från provkollektionen och de som lyckades fånga dessa fick betala 800 kronor, vilket är ett bra pris då den kostade ca 3.000 i butik :-)
Här har jag parat ihop min fina Chiffon l/s dress med ett gammalt Noa Noa skärp och underklänning från Odd Molly.
En lite sorglig nyhet är att vår fina Karin Jimfelt-Ghatan som designat några av Odd Mollys vackraste plagg ska sluta på Odd Molly. Frågan är om Odd Molly har någon själ kvar när nu både Per och Karin slutar. Det kommer att bli mycket spännande att se vad som kommer att hända med Odd Molly och vad Karin kommer att göra härefter. Jag är skeptisk till det Odd Molly som de båda lämnar efter sig och jag hoppas det ska komma något bra ur detta samtidigt som ett mycket speciellt kapitel i Odd Mollys historia slutar. HÄR kan ni läsa mer om detta. Jag önskar Karin all lycka till i framtiden och hoppas inom en snar framtid åter kunna handla plagg som designats av henne, även om det blir under ett annat varumärke.


Här ser ni en favoritkombo med denna klänning och kofta från Oleana.
Perfekt till Valborg.


Vill passa på att önska er en fin Valborg och första maj och hoppas ni får vila ut.
Hoppas vi ses imorgon.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Nej utan Per och Karin är det knappast Odd. Det blir nog HM de luxe är min känsla.
  Men bra för min plånbok. =)
  Tack för paket idag - satt som gjord för mig.
  Ha en skön Valborg!

  SvaraRadera
 2. Ja få se vad som händer med Odd Molly.....inte känns det "som förr" men kanske är förändringen till det bättre....vi får se.....
  Vackra klänningen finns hos mig också.....saknar dessa sidenplagg.
  kram Titti

  SvaraRadera
 3. Sån fin kombo du har fått ihop här, både klänning och kofta är sådär sköra i sitt mönster. Måste nog ta mig en titt på Olena som du visat så ofta, den här blå koftan skulle gärna få bo hos mig också.

  Jag var faktiskt till Barkaby idag men inte till OM-butiken. Storlek 1 är ju inte för mig och de accessoarer jag har sett, mest tygväskor, är inget för mig.

  Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 4. Känner du till om Oleana säljs i någon webshop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linaplina, tyvärr får inte Oleana säljas via nätet men Oleana & Friends inne i city är en underbar butik som har massor av deras fina plagg.
   Kram!

   Radera
 5. Du passar så fint i dessa sommarklänningar du visar! Härliga bilder! Låter riktigt oroväckande att både Per och Karin slutar. Vad blir kvar av OM då undrar jag?? Redan dippat, och nu då?? Riktigt trist!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 6. Väldigt tråkigt! Åh du har också den koftan som jag köpte när vi var däär hos Oleana. Jag gillar den mycket! Kram Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER