fredag 25 april 2014

VACKRA KLÄNNINGAR FRÅN KAPPAHLS VINTAGE STORIES

Vill bara tipsa om KappAhls nya fina kollektion som inte marknadsförts särskilt mycket och som har några av sommarens finaste klänningar i mitt tycke. Vackra, skira, romantiska sommarplagg med vintagekänsla.
Denna säsongen måste jag säga att de verkligen lyckats med klänningarna, så vackra!
Jag provade två olika modeller och behöver eran smakråd, vilket tycker ni var finast på mig :-) Klänning nummer 1 kostar 599 kronor och har en medföljande underklänning (som jag dock inte har på mig här). Den har knappar hela vägen ner och vacker midja med väldigt vackra broderier. Denna är storlek 38 (så ganska rymlig) men jag tog med mig hem en i storlek 40 för att testa.

Klänning nummer 2 är något dyrara och kostar 799 kronor men har mer detaljer och är fodrad samt har dragkedja i sidan. Väldigt vackra spetsdetaljer på denna och fin i bysten.
Längre bak än fram.


 Beklagar det dåliga ljuset och bilderna men dessa är tagna med mobilen och då blir det därefter :-)
Vilken tycker ni bäst om? Nummer 1 eller nummer 2? Vilken ska få stanna?
Hoppas ni ha en fin fredag. Jag och dottern ska ha en egen dotter och mor helg med start imorgon och det ska bli så mysigt :-)
Nu tar vi och firar att det är fredag tycker jag!
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Hej fina! Jag tycker nr 2 är bäst. De är väldigt lika men av någpn anledning tycker jag 2:an sitter finest.
  /Catherine

  SvaraRadera
 2. Nr 1 tycker jag. Den var jättefin.
  Maja

  SvaraRadera
 3. Båda jättefina! Jag tycker nummer 2 satt bäst på dig!
  Njut av ha helgen!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Jag säger den första, som jag köpte......den nedre är också jättefin.
  Tycker också det är konstigt att de ej marknadsfört Vintage stories bättre....här i norr har jag ännu bara sett den första klänningen.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Svårt! Båda är väldigt mkt du! :) men kanske nr 2 som ser lite dyrare ut på ngt vis. Tänker midsommar och svensk fin sommar när jag ser dig så fin! :) hoppas vi får se vilken som fick stanna! Räcker m en av dem, ser rätt snarlika ut.
  Kram o ha en fin mor-dotter dag! Lotta P

  SvaraRadera
 6. Superfina båda men håller nog mest på nummer 2. Tack för provning, tror jag måste besöka KappAhl någon dag :-) Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER