lördag 31 januari 2015

ÅRETS CANNA CARDIGAN FRÅN VISTAMIA

Det har inhandlats en enda kofta från Odd Mollys vårkollektion, den fina Canna Cardigan i Pink. Denna har jag klickat hem från fina Vistamia som har en fin webbshop och personlig service.
Den har en stark fin rosa färg med gråa band, det enda är att den har långa armar som vanligt med Odd Mollys koftor. Dessa viker jag upp och det funkar bra. Under har jag ett REA-linne från Odd Molly.
Det är en härlig färg som piggar upp och som är lättburet. Tror denna kommer att ta slut relativt snart i butik. Gillar ni också denna modell? Vilken färg är ni sugna på till våren?
 I veckan har jag gjort en fransförlängning som jag tänkte att ni skulle få se :-)
Inget jag gjort tidigare och det känns fortfarande väldigt ovant men också väldigt skönt. Man sparar ju en massa tid på morgonen nu när jag slipper hålla på en fransböjare och mascara. Man ser ständigt sminkad ut och nu hoppas jag bara att inte fransarna ska trilla av. 
Vad gör ni en lördag som denna? Mycket snö är det här i varje fall.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den är verkligen superfin! Färgen klär dig!
    Jag har precis fyndat en ljusblå Canna i bomull med mörkblå band från höstens kollektion. Det får bli min vårCanna :-)
    Jag tar det lugnt efter en hektisk jobbvecka. Kikar ut på en dimmig och snötäckt omgivning, men håller mig inne i värmen. En hemmadag med mycket mys :-)

    Kram och ha en fin lördag!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER