tisdag 20 januari 2015

ETT ENKELT SÄTT ATT PIFFA UPP EN ENKEL SVART OUTFIT

Idag ska jag bjuda på en väldigt enkel svart kombo med gamla godingar, dvs plagg som funnits ett tag i garderoben. Det jag gillar är just att uppdatera gamla plagg med enkla/billiga medel, t ex smycken/bijouteri eller accessoarer som skärp. Här har jag gjort det väldigt enkelt men jag tycker det blev väldigt lyckat. Borde ha tagit en bild på hur det såg ut UTAN bandet i midjan men det får jag uppdatera inlägget med senare då jag inte hann göra det imorse, jag glömde det helt enkelt ;-)


Koftan kommer från Avoca och är ca 5 år gammal, linnet under är från Lindex (höstens kollektion) och jeansen Ralph Lauren.


Genom att sätta ett enkelt svart ripsband i midjan har jag fått fram min midja och förstärkt den asymmetriska formen på koftan som är så snygg. Det söta pärlhalsbandet blir pricken över i:et, enkelt men elegant. Tillsammans med mina pärlörhängen blir outfiten perfekt. Kan passa såväl hemma som på kontoret.


Lite senare idag ska jag se om jag lyckas få hem min omsydda kappa som jag fyndade på Odd Mollys Outlet i Barkeby för ett tag sedan och som kostade 10.000 när den kom, just på grund av den prislappen gick den aldrig i produktion men jag lyckades få tag i två sample som jag sytt om :-)
Vi får hoppas den blir bra, vi håller tummarna :-)
Hoppas vi ses lite senare, tills dess, ha det så bra.

UPPDATERING: Som jag misstänkte, kappan var inte klar, var tvungen att justeras efter att ha provat den hos skräddaren. Många provningar men det blir förhoppningsvis bra till slut :-)KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER