fredag 23 januari 2015

ATT TIPSA OM EN UNDERBAR WEBBSHOP OCH DE VACKRASTE ÖRHÄNGEN

ÄNTLIGEN FREDAG!! mys i soffan, god mat och ledighet. Idag hade jag dessutom en underbar dag med shopping och strosande i city innan hemgång. väl hemma hade dessutom ett efterlängtat paket anlänt, ett paket från Acorns ni vet fina Annettes nya webb shop. Annette har ju den fina bloggen Inspire Me Today som är så otroligt inspirerande och i veckan beställde jag för första gången från Annettes fina shop. ÅH, vilka makalösa smycken som finns där!! De vackraste smycken jag sett på länge!! By Birdie som gör smycken och sjalar gör makalöst vackra saker som jag varit sugen på länge. Nu bestämde jag mig till slut för att slå till på ett par fantastiska örhängen med pärlor från By Birdie, Comet Flower.


Nu blir det en bildkavalkad av dessa fina örhängen, förpackade i stil och skickade med supersnabb leverans.

Tillverkade i silver och guld med sötvattenspärlor, alla delar tillverkade för hand.
Små konstverk. Kostar en del men väl värda sitt pris.


Nu kommer det fler bilder, hoppas ni gillar dem.
Önskar er alla en underbar helg! Hoppas ni alla får vila ut.
Förhoppningsvis ses vi här i helgen.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Åh så underbara örhängen! Passar dig perfekt snygging! Jag kikade lite på de andra örhängena och jag tror minsann jag ska skriva en önskelista nu inför min födelsedag! ;)
    Ha en härlig lördag!
    Varm kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER