måndag 26 januari 2015

EN DRÖMKAPPA I FÅRSKINN TILL SALU - MISSA INTE DENNA!!

Jag har gått igenom garderoben och även börjat kika på mina ytterplagg. Denna vackra kappa i fårskinn från Odd Molly kostade sagolika 20.000 kronor när den kom (ett ofantligt belopp). Jag skulle aldrig köpa ett plagg för så mycket pengar, någonsin, men så dök den upp i Barkaby när de plockade fram kollektionsprover och överblivna plagg från äldre kollektioner. Jag slog till på denna och var så lycklig. Jag har dragit fram den ett par gånger och tänkt ha den men varje gång har jag ställt tillbaka den då jag måste inse att den är för snäv i ärmens övre del för min tjocka överarmar (har ca 32cm i omkrets på dessa). Denna passar bäst på en normal storlek 38 alternativt en normal 36:a som vill ha den lite ledig.
Det är en rymlig storlek 1 mer som en 38:a än som en 36:a. Den är NY, endast provad och alldeles LJUVLIG. Om det inte varit att den var så smal i ärmen för mig så hade jag aldrig sålt denna.

SÅLD!!ETT FYND!! Gjordes i ett begränsat antal exemplar så denna är ett samlarplagg.
Ofodrad som med de flesta av Odd Mollys fårskinnsplagg.
SÅLD!!
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER