söndag 4 januari 2015

GÅRDAGENS ODD MOLLY KLÄDSEL - TARADIDDLE DRESS

Det har varit alldeles underbar lång ledighet, detta året kommer att inledas med massor av förändringar, slutar på mitt gamla jobb och börjar ett nytt utmanade jobb. Bloggen kommer att eventuellt finnas kvar på mina villkor och uppdateringar kommer att ske utifrån de nya förutsättningarna som ges. Blir det för intensivt med livet IRL kommer tyvärr bloggen att få stryka på foten, dessutom tycker jag att den numera tar mer energi än vad den ger så jag är fortfarande inne på att avveckla den under året.


Visst är denna vacker, älskar denna underbara klänning med en lika fin underklänning från Odd Molly.


Armbandet kommer från Heart of Lovikka och är virkat av skinnband. 


Idag ska vi på bio hela familjen och titta på Pingvinerna från Madagaskar :-)
Hoppas ni har en fin söndag!

KRAM!!9 kommentarer:

 1. Fina klänningen och fina du. Vad kul det låter med jobbyte, om jag fattade det rätt. Ibland är det så rätt att gå vidare mot nya äventyr och utmaningar även om det tar på krafterna. Önskar dig lycka till i massor och hoppas du bloggar lite då och då så man får se snygga outfits. <3<3<3
  kramar och ha en fin söndag

  SvaraRadera
 2. Fantastisk klänning!
  Jag håller tummarna för att du fortsätter blogga för din blogg är en av mina favorit.

  SvaraRadera
 3. Hej - grattis till nytt jobb! Hoppas det ger bra energi, och mer tid kanske till andra saker, det där man behöver mer av i livet mer än bara jobb. Längesedan jag skrev hos dig, jag hinner inte läsa bloggar så mycket som förr men har ju mina favoriter kvar. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Underbar klänning på en vacker tjej! Så fint på dig. Som vanligt älskar jag dina bilder :-)
  Har funderat lite över det här med bloggare, känns som att Instagram delvis har tagit över bloggens tidigare innebörd. Jag hoppas ändå att du vill fortsätta, när tid och lust finns. KRAM

  SvaraRadera
 5. Jättevacker ! Tycker också det är tråkigt om du lägger ner bloggen då jag tittar in på varje inlägg och får mycket inspiration och självkänsla till min egna stil ! Hittade Davida genom dig och har precis idag fått mitt första plagg därifrån , mm ljuvligt! Trots detta har vi ju alla bara 24 timmar på dygnet och Det verkliga livet måste ju självklart gå först :) kram Anna

  SvaraRadera
 6. Åh så vackert! Det är verkligen DU! Så fint! Och grattis säger jsg oxå till nytt jobb. Men det kommer att ta mkt tid o energi att komma in i allt nytt. Så är det alltid. Och sen familjen och bara några timmar på nån kväll/helg för egen tid. Jag förstår verkligen att du tänker o resonerar som du gör. Men du var den första bloggerska som jag började följa och det kommer bli tomt utan dig vackra du! Men du har allt mitt stöd!
  Varm kram! Lotta

  SvaraRadera
 7. Vad spännande med nytt jobb. Lyckoönskningar

  SvaraRadera
 8. Åh Odd Molly gör alltid så fina kläder. Och grattis till nya jobbet förresten.

  Hoppas att det är okej att jag tipsar dig om en rolig blogg grej som kommer ske under 2015.
  En kul idé som du kanske vill haka på och den är perfekt om man får skrivkramp och inte riktigt vet vad man ska blogga om.
  Den är uppbyggd som en veckokalender under ett helt år.
  En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
  All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
  http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

  Ha en fortsatt bra Torsdag!
  Kramar Louise

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER