onsdag 21 januari 2015

DAGENS ODD MOLLY VINTAGE - HOUSETRUCKER DRESS

Idag är det en riktig vinterdag, det snöar och det är kallt och mörkt ute. Skönt att sitta inomhus en dag som denna. Tänker på Sessorna som älskar snö och jag hoppas de njuter när jag själv bara vill slippa detta kalla vita. Nu är det vinter på riktigt och jag riktigt längtar till våren och till att snart börja på nya jobbet. Igår gick jag igenom garderoben när jag letade efter ett annat plagg och hittade denna lilla gobit från äldre kollektioner, tror den kan vara vara från 2009/2010, Housetrucker dress i grått.Under klänningen har jag en gammal underklänning från Odd Molly för att förlänga denna något.
 Broderierna på denna klänning är bara så vackra, denna är en storlek 1 som jag lyckats få utvidgad vid ärmarna (hos min skräddare) som nästan alltid var för smala i Odd Mollys äldre plagg.


Söta halsbandet med sötvattenspärlor är en billig liten sak från Pearls for Girls som gör väldigt söta smycken och framförallt till barn. Gillar att den stora pärlan omfamnas av mindre små pärlor upptill.
Här testar jag med ett band i midjan mest för att se hur den kan se ut med en markerad midja. Det blir helt ok men jag gillar nog denna mest utan något i midjan. Blir en perfekt klänning till våren med en vit jeansjacka över.
Hoppas ni har en fin vecka.

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Snygg och snyggt halsband btw! Mvh Eva

  SvaraRadera
 2. Den är superfin på dig!
  Jag minns när den kom och jag var så sugen på köp. Tyvärr är den snäv över bysten på mig så den blev aldrig min.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är vackra klänningar som denna som är det äkta OM för mig. Jättefint! Jag blev så förtjust i pärlorna, det är min soft spot, vackra pärlor som gör vilken outfit som helst mer sofistikerad.
  Ta hand om dig fina du!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så fin klänning! det är nästan som man börjar längta till våren.... Halsbandet är också jätte fint!!
  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER