fredag 2 januari 2015

MITT REAFYND FRÅN ODD MOLLY - EGILS S/S DRESS

Min nyårsklädesel får komma lite senare, det blev bestämt 1 timme innan. Vi var på vårt lantställe över nyår och jag packade inte ner alltför mycket med mig. Två reaklänningar från Odd Molly har blivit inköpta annars har det inte blivit så värst mycket REA-fynd för min del. En av de REA-klänningar som hamnat här är Egils s/s dress i vitt som jag tycker är underbar.


Klänningen hr jag köpt i storlek 2 som jag tycker är normal i storlek. Det medföljer en hudfärgad underkjol som är i minsta laget men som går på.


Ryggen är så snygg på denna men man får tänka på att rätta till linjen baktill vid rumpan, så den går rakt :-)

Här tillsammans med Oleanas vackra knytskärp i silke.


Hoppas ni haft en fin ledighet. Har ni gjort några REA-fynd? Vad tycker ni om årets mellandagsrea, hiss eller diss? 


Så här såg det ut vid sommarstället när det var dags för solnedgången, visst är det vackert! 


Hoppas ni har det bra och nu är det helg!
KRAM!!2 kommentarer:

 1. Du passar verkligen i dessa fina speciella OM-plagg!! Jag måste säga att rean verkar sämre än tidigare år, då jag brukar köpa på mig en del bra basplagg som kommer till användning året om. Men så har jag inte varit på stan och kollat varje butik heller! ;) Var in en mycket snabb sväng på Mathilde på första readagen, och jag vände i princip i dörren. Tittade lite i hörnan med By Malene Birger, men det var inte mycket som lockade. Online har jag varit dålig på att kolla, men många har bara 30-40% ännu. Minst 50% känns som bra rea! Har du nån plan inför NK-rean eller annat?
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Inga rea-köp ännu av förklariga skäl....få se om det finns något kvar i slutet av januari?
  Klänningen är jättefin.
  God fortsättning önskar Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER