söndag 18 januari 2015

MINA ABSOLUTA FAVORITER 2014 INOM HUDVÅRD/KOSMETIK

När Skincity hade sin sista lucka i sin adventskalender (den 24:e december) passade jag på att fylla på med några favoritprodukter som man kunde fynda till ett väldigt förmånliga priser. Några produkter som jag fallit för och som jag kommer att ha i mitt badrumskåp under en överskådlig tid är dessa:


Här ser ni några av mina absoluta favoritprodukter. 


Alla dessa levererar resultat och gör en märkbar skillnad.


Så här beskrivs denna underbara mask av Skincity:

En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld! Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster! En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat. 24K Gold Mask är en ultimat lyxig anti-age mask, som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och den reducerar åldertecken, som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden. 24K Gold Mask har en fantastisk förmåga att ge huden ett ”plumpat” och riktigt återfuktat och mer ungdomligt utseende. Den hjälper till att fylla ut huden vilket skapar ett mer lyft och ungdomligt utseende. 
Jag har nu haft denna i 1 månad och provat den vid 4-5 tillfällen och jag blir alltid lika imponerad över resultatet. Huden får en ljuvlig lyster och känns uppstramad och alldeles len.
En riktig askungemask som verkligen fungerar.


Transderma R är lik sina syskon oljig i konsistensen, dvs känns som en olja och behöver lite tid för att sugas upp av huden. Jag använder denna på kvällarna och jag har haft min i en månad så jag kan inte säga om pigmenteringarna reducerats radikalt än men däremot har min hy sällan mått så bra som den gör nu. Jag fyllde därför på med denna när jag fick chansen att köpa den till ett förmånligt pris i kalendern. 
Så här beskrivs den hos Skincity:

Resveratrol & C Vitamin. För Strålande, Fläckfri Hud. Anti-Oxidant Hud Serum för alla Hudtyper. Transderma® R gör huden ljusare och ger jämnare ton och har dessutom anti-inflammatorisk (lugnande) effekt. Resveratrol och piceid är några av naturens starkaste anti-oxidanter. De förkommer naturligt i en rad växter som vindruvor och olika typer av bär, där de skyddar mot svampinfektioner och UV-strålning (phytoalexiner). Direkt påföring av Transderma® R på huden ger:
 • Minskat pigmentering fläckfri hud med jämnare färgton
 • Anti-inflammatorisk verkan– lugnar huden
 • Motverkar svamp- och bakterieväxt– mot acne
 • Skyddar mot oxidativ stress och UV-skada
 • Multipla verkningsmekanismer – säker – klinisk bevisat verkan mot pigmentbildning
 • Överträffar alla andra medel för att göra huden ljusare beträffande effekt och säkerhet
Ej-Irriterande - Färglös - Luktfri. Transderma® R hjälper till att göra mörka fläckar ljusare. Transderma® R är baserat på ett egenutvecklat system för stabilisering och djup-absorption av Resveratrol och C Vitamin.
Transdermal transport av Resveratrol in i huden är det enda sättet att uppnå den koncentration som behövs för klinisk effekt. Vid oral tillförsel nedbryts större delen av Rersveratrolen i mag-tarmkanalen och ingen positiv inverkan på huden uppnås.Dessa två produkter från Paula's Choice är magiska!! Jag testade dessa mest av nyfikenhet men jag måste erkänna att dessa kommer ständigt att finna i mitt badrum. Dessa är verligen prisvärda och har verkligen gjort underverk för min hy. Jag har väldigt sällan kvisslor numera, min hy har fin lyster och väldigt få rynkor, fastheten har ökat och jag känner mig len och fin.
Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA använder jag dagligen medans Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA använder jag på söndagskvällarna. 
Ni kan gå in under länkarna och läsa mer om produkterna. Har ju numera hela Paula's Choice serie vad gäller hudvård och kompletterar med Transderma samt la Prairie vad gäller ögonkräm. Är så nöjd med detta och min hy har verkligen blivit fastare, lenare och har underbar lyster.


Sist men inte minst passade jag på att köpa detta bareMinerals foundationpuder i en "special edition" box som är originalet och som jag tycker täcker bra. Detta är en vardagsfoundation som jag varvar med emellanåt och när den såldes extra billigt i kombination med borste och extra fin förpackning slog jag till :-) Just nu finns den till förmånliga priset 249 kronor!! och jag har själv färgen LIGHT i denna.

Det var all a tips för denna gången, vi ses snart igen. Imorgon hoppas jag hämta hem en fin sak som jag lämnat in till skräddaren för justering, en drömkappa som aldrig gick i produktion (en kappa jag försöker se om den går att sy om till storlek 2/3) :-) Hoppas vi ses imorgon.
Ha en fortsatt fin söndagkväll!

KRAM!!
 
OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni gillar några av produkterna och klickar hem dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

2 kommentarer:

 1. Vilka bra tips! Blev nyfiken på Paulas Choice. Jag har ju kört Exuviance några år men nu testat lite annat, känner att jag skulle vilja ha nåt annat med mer "power" för huden . Nu har jag testat guldmasken, vilken härlig känsla den ger, mjuk som bara den! kram Milla

  SvaraRadera
 2. Underbara produkter och underbara inlägg om skönhet! <3 Jag är sugen på något nytt nu som går att kombinera ihop m Exuviance, tyvärr går ju dessa godbitar fr PC bort då ! :/ Men ooj det blir desto mer från vad jag får och kan komplettera med! Kul!
  Största kramen till dig! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER