onsdag 14 januari 2015

ATT KUNNA TOKFYNDA VACKRA PLAGG FRÅN ODD MOLLY

Idag ska jag faktiskt tipsa om att ni som gillar Odd Molly kan tokfynda många fina plagg just nu i deras Outlet i Barkaby, allt är på 51% och dessutom har de provkollektionsplagg från äldre säsonger på plats. Ett specialfynd är dock en silkesklänning som kostat 3.000 kronor och som de nu säljer för 100 kronor!!!! Indian Summer Dress är bara så fin och jag minns att jag provade denna när den kom, ett par gånger men tyckte den var för dyr. NU slumpas denna bort för 100 kronor. Jag lyckades haffa denna på 100 kronor och är så glad, liksom min efterlängtade kavaj Mock-up Jacket som var på 70% (av nypriset) med rabatten som gäller nu.


Glitterskärpet är från Noa Noa (som gör de finaste skärp). Jackan/kavajen Mock-up jacket från Odd Molly och så den fina klänningen Indian Summer dress. Jag kan ha storlek 2 men valde storlek 3 i denna då den är så tunn och jag har ingen lust att silket ska dra sig om den sitter för tajt.Nu har jag jackan, linnet och den fina kjolen i denna serie och jag är så nöjd! Allt är fyndat under olika perioder men det de har gemensamt är att allt är fyndat till bra priser.


Jackan har jag också i storlek 3.Här ser ni hur klänningen sitter på.


Ett TOKFYND om ni frågar mig för 100 kronor!! Bara materialet är värt mer.
Hoppas ni har en fortsatt bra vecka, måste rusa men hoppas ni får en bra dag!
KRAM!!3 kommentarer:

 1. WOW! Tillykke med din smukke Mock-up :)) Den er en darling og helt fantastisk flot til dig ;)
  Jeg har sendt dig en mail - håber du har tid til at kigge :)
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 2. Otroligt pris! Passar dig alldeles utmärkt!

  SvaraRadera
 3. Makalös vacker som du är!! Jag har sett att de har lagt ut klänningen på Instagram. Hann du se om det fanns fler i strl 3 kvar av sidenklänningen? Jag måste måste ta mig dit!! Tack för påminnelsen! <3
  Varm kram fina du!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER