söndag 11 januari 2015

ETT VACKERT REAFYND - ETT AV FÅ :-) CHILLAX KNIT COAT

Här kommet bilder på ett av mina få REA-köp, denna fina Chillax Knit Coat har jag tidigare haft i storlek 2 som blev alldeles för tajt så den fick hitta ett nytt hem. Nu hittade jag denna i storlek 3 och denna sitter perfekt. Jag har tagit bort fransarna på fickorna och det vita märket med Odd Mollys varumärke på framsidan, nu känns denna mycket bättre och jag stortrivs i denna. Denna fanns i Odd Molly butiken på Humlegårdsgatan.Här med bälte från Oleana, armband från Hermés och Heart of Lovikka.


Hoppas ni haft en fin helg, vi var på 40-års fest i helgen och känner oss ganska slitna idag. Härligt dock med snö som gjort Sessorna så lyckliga.
Ha en fin vecka!

KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Jag har också beställt den! Hoppas så den sitter bra för den är fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 2. Så fin på dig!
  Jag väntar också hem en Chillax :-) Och lite annat...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin på dig!! Gillar även det svarta armbandet... Jag bevakade en 4a som skulle bli min men var inte tillräckligt snabb när 50%-rean drog igång :-( Söker vidare...vill endast ha den i svart/vitt. KRAM

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt det blev med det svarta bältet. Mycket smickrande för figuren :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER