torsdag 15 januari 2015

MERA FYND OCH SNART MER HUDVÅRDSINLÄGG

Hur har ni det där ute, saknar era fina kommentarer på bloggen men vet samtidigt att livet är stressigt för många av oss och att även om man vill så hinner man inte alltid kommentera. Jag har ju gjort några få REA-fynd men de har å andra sidan varit väldigt bra rea-fynd :-) Jag passade även på att bunkra upp med några favoriter när Skincity öppnade alla sina luckor i sin julkalender den 24 december, dessa tänkte jag passa på att tipsa om lite längre fram i veckan om ni är nyfikna.Jag hade turen att snubbla över denna fina Odd Molly klänning, Kahlo Knit dress i blått (storlek 2) i en Facebook grupp och slog till även om den kostade en del. Jag har haft denna och jag har ångrat så att jag sålde den för ett par år sedan.

Ryggen på denna är så fin och jag har armvärmare och benvärmare som "Little Miss Norway" stickat till mig för att matcha denna klänning som jag äntligen kan börja använda igen :-)Ett annat fantastiska fynd är denna fina klänning från Noa Noa som jag lyckades fynda för 330 kronor och som kommer att vara ett perfekt kontorsplagg och är supersnygg tillsammans med en svart kavaj, svarta strumpbyxor och höga klackar.


Skärpet är även det ett Noa Noa fynd, kostade 50 kronor :-)
Hoppas ni har en fortsatt fin vecka, snart är det helg!!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Oj så vacker klänning! Jag är väldigt intresserad av vad du fyndade i Skincitys kalender?? Jag slog på stort jag också, sällan det är så pass bra priser på dessa märken! Kul!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej, jag läser här hos dig ska du veta 😄 men är lite mer mobil numera så det blir ju inte att man hinner kommentera just då, det verkar vara lite så för många numera. Vet du, jag köpte "guldmasken" från Skincity till superpriset. Har inte hunnit testa den ännu men tror nog inte jag blir besviken efter läst din recension! Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Kahlo knit dress är helt underbar! Önskar dig en härligt slut på veckan! Skönt med helg. Kramar

  SvaraRadera
 4. Jättefina fynd du gjort! Tittar ofta in men är tyvärr dålig på att kommentera. Ha en skön helg! Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Jag har inte shoppas hos Noa noa på jättelänge men gillar klänningen + skärpet du visar, så fina och klassiska plagg. De brukar även ha bra rea så jag borde ta mig dit.
  Roligt med bra rea fynd. Även i FB gruppen går det att hitta äldre plagg. Denna ylleklänning är en favorit även hos mig.
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Kahlo knit har jag i "vitt" dock inte med hjärtat...ännu ej använd....måste nog ändra på det....när jag är
  åter i kylan.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt vacker klänning! Allt sitter så himla fint på dig! / patricia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER