lördag 16 maj 2015

EN SOMRIG DAGENS - ODD MOLLY

Det var länge sen det kom en dagens men häromdagen när vi skulle på somrig fest passade jag på att ta bilder på en av de få nya Odd Molly plaggen jag köpte på länge. Det är en vacker och somrig klänning i milda färger och heter Betty Long dress i storlek 2, min är inköpt från DeepFLING (bästa Odd Molly butiken). Jag har kombinerat den med en vacker kavaj från Cream som är minst 7 år gammal.


Halsbandet kommer från Valerie och har några år på nacken även den.
Gillar de fina mjuka färgerna och längden. Klänningen har en väldigt fin passform.

Lite senare tänkte jag åter tipsa om nya favoritprodukter inom kosmetik som hittat hit. Ska även ge er lite mascaratips, två nygamla mascaror som tillsammans är fantastiska och för underverk för mina fransar. Hoppas ni alla har det bra och varvar ner i det fina vädret.

KRAM!!


5 kommentarer:

 1. så snygg klänning och håller med Deep flint är toppen. Synd bara att jag inte vågar handla därifrån igen efter att de kort jag använt hos dem blivit kapade o jag förlorade 5000kr på det... Så handlar enbart i vanlig affär numera

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna, Vilken otur du haft. Jag har handlat av DeepFLING i säkert 7 år UTAN problem men jag använder alltid Paypal när jag handlar från utlandet, säkert och bra. Ibland har man bara otur. Trist!!

   Radera
  2. ja otur.. går det att handla med paypal via deep fling är det ju löst.

   Radera
 2. Kul att se den på. Mycket fin.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER