fredag 29 maj 2015

NYHETER FRÅN DIOR ATT VISA UPP

Jag fick häromdagen ett litet paket hem från Dior med två fina produkter från sommarens kollektion. Båda dessa produkter har jag redan hunnit prova, det går ju inte att hålla sig när det dimper in något så fint hem i brevlådan :-)Diors nya Lipgloss, Rouge Dior Brillant är en fantastisk läppglans olik de som jag har från Dior sen innan, denna är inte klibbig, denna är väldigt vårdande och pigmenten sitter länge på läpparna. Färgen var jag först skeptisk till men när jag väl provade den blev den superfin och naturlig på läpparna. Färgen är 999 och den är hallonröd i nyansen.


Smälter naturligt in på läpparna och är halvtäckande med mycket glans och ger en plumping effekt.
Tror denna kostar ca 370 kronor ute i butik, vilket är mycket pengar för en läppglans men med en rabattcheck på Åhlens eller Kicks på 20% kan man definitivt unna sig denna om man vill uppleva optimal läpplyx.Den andra nyheten jag testade var Diors mascara Diorshow som har en enorm borste och som har fått en uppdaterad formula innehållande microfibrer. Dessa microfibrer ska ge lösögonfrans effekt och omedelbar volym. Paketeringen har också blivit uppdaterad och resulterar i att mindre luft kommer in i förpackningen och därmed håller denna längre utan att torka ut. Effekt här ovan har jag fått fram med två lager från by Terrys mascara Terribly underst och ovanpå har jag lagt två lager av Diors mascara. Som ni ser är detta en mascara som ger volym och längd UTAN att klibba och ge ihopklumpade spindelbens ögonfransar. Jag har ganska korta, raka ögonfransar så denna kombo både ger volym, böj (utan ögonfransböjare, hatar detta tortyrvapen) och fin naturlig längd.Här ser ni bilder på borsten, en typisk volymborste. Ska jag vara ärlig är detta ingen mascara för den som har korta och glesa ögonfransar, man bör ha en viss längd och volym för att denna ska funka då borsten är så pass stor. För min del funkar denna fint, dock kombinerar jag den gärna med min by Terry mascara i botten som jag definitivt märkt ger mina ögonfransar ökad livslängd och volym.


Något ni blir sugna på att testa? Själv är jag på jakt efter den melerade rougen som kom i sommarkollektionen som heter Diorskin Nude Tan Tie Dye Blush/rouge i Coral Sunset, denna verkar ha tagit slut överallt vilket känns riktigt tungt just nu....


Visst är den bara såååå fin! Diors mascaror, eyeliner, läppstift och ögonskuggor är stora favoriter i mitt badrumsskåp. Innan by Terry kom in i mitt liv var det nog så att Dior hade ett fast grepp om min make-up, numera varvar jag lite mer med andra spännande märken men Dior kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta :-) Stor lyxfaktor i kombination med underbar kvalité.
Vilket är ert favoritmärke?

Hoppas ni får en fin helg!

KRAM!!3 kommentarer:

 1. Åh så snyggt! Älskar ju Dior, hur kan man inte?! :) Och jag kan ärligt säga att jag inte kan säga ett enda favoritmärke, utan plockar godbitar från flera olika!
  Kram och fin helg kära du! ❤

  SvaraRadera
 2. Har du fått tag på Diorskin Nude Tan Tie Dye Blush/rouge? Det vill jag också ha så du får gärna tipsa om inköpsställe :-) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina,
   Har inte lyckats hitta den i butikerna jag besökt i Stockholm, verkar vara slut överallt. Har sett att den finns att få tag i via utländska shoppar om man verkligen vill ha den, dock ligger priset omkring 600 kronor.....lite väl dyrt.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER