fredag 22 maj 2015

ETT AV MINA BÄSTA MASCARATIPS & MINA PERSONLIGA FAVORITER

Idag ska jag tipsa om ett litet knep för att fixa de finaste, klumpfria fransarna med massor av volym. Jag får för en gångs skull ta tillbaka negativa omdömen som jag lämnat om en av mascarorna här, by Terrys Mascara Terrybly, som jag inte direkt älskade första gångerna jag testade denna och jag till och med skrev detta på någon annans blogg, att denna inte var direkt någon höjdare....oj, så fel jag hade.


By Terrys mascara behöver användas under en längre tid för att man ska förstå storheten med denna mascara. Denna gör verkligen det den ska, den gör tjockare och finare fransar. Den separerar och blir en perfekt bas som jag använder dagligen som första och andra lager. Denna mascara gör verkligen under för mina fransar. Efter att ha använt denna i 1 månad ser jag resultat på mina fransar, de har verkligen blivit tjockare och längre.


Över denna har jag sedan lagt mitt tredje lager mascara och denna är den absolut bästa mascaran jag testat hitintills som ren och skär volym mascara, den böjer dessutom fransarna och håller de böjda hela dagen. Om ni inte testat denna mascara från Too Faced: Better than sex mascara så måste ni bara testa den. Denna säljs bland annat på Sephora och där har jag köpt min. Denna ger böjning och längd. 


Hoppas ni gillar mitt lilla mascaratips :-)
Godnatt! Imorgon blir det Skincity och event!

KRAM!!


OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar.

1 kommentar:

  1. Nu blev jag väldigt intresserad av Benefits mascara så jag kan göra som du med min By Terry mascara! :)
    Jag blev så himla glad över att äntligen få träffas idag fina du! Underbart men kort! Ha det fint så hörs vi!
    Stor kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER