söndag 17 maj 2015

LJUVLIGA POP LÄFFSTIFT FRÅN CLINIQUE

Här kommer mitt andra läpptips, för när det är vår i luften behöver man uppdatera läppstiftslagret. Denna nyhet från Clinique var verkligen efterlängtad, älskar dessa läppstift som är en mix av läpp primer, läppbalsam och läppstift, allt i ett. Läppstiften är nya på svenska marknaden och heter Clinique Pop. Magisk på läpparna och just den röda varianten sitter verkligen på läpparna, utan att bli matt eller torr på läpparna. Ett av mina absolut finaste röda läppstift.


Till denna ihandlades en matchande läppenna från make up forever som sitter som berget då den är vattenfast och som håller läppstiftet på plats.


Färgen på denna är den underbaraste röda färgen jag någonsin hittat, klar röd utan att vara för orange eller blå. Passion Pop från Clinique är helt enkelt den perfekta röda färgen för mig.


Här ser ni nedan jämförd mot Marc Jacobs läppstift som jag visade upp i gårdagens inlägg. Marc Jacobs nude läppstift i färgen Role Play, No 110 och Marc Jacobs läppenna i färgen Prim(rose).
En fantastisk färg som livar upp ansiktet, jag känner mig yngre och lite gladare med denna på läpparna. Tänderna ser vitare ut, vilket alltid är ett plus. Konsistensen är fantastisk, ni kan se skillnaden mellan denna och det fina nude läppstiftet från Marc Jacobs som jag recenserade igår och som heter Role Play, No 110.
Tänkte snart göra ett inlägg om min hudvårdsrutin och mina favoritprodukter om ni är intresserade. Tänkte även tipsa om bra bronzing produkter och även prata om contouring, tips och råd.
I veckan under helgen ska jag dessutom på ett trevligt event där jag ska få träffa Paula Begoun, grundarens till Paula´s Choice som numera ingår i min dagliga hudvårdsrutin. Tänkte skriva om det i helgen och hoppas ni är sugna på att hänga med mig till Skincity där eventet går av stapel.

Hoppas ni har en fin söndag!
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER