lördag 30 maj 2015

BY TERRY ÖGONSKUGGSPALETT - EYE DESIGNER PALETTE

Efter det otroligt trevliga eventet på Skincity fick vi med oss en godieebag och i den fanns ett presentkort samt en fin rabattkod. Detta användes sedan för diverse inköp, varav just denna ögonskuggspalett från by Terry låg överst på önskelistan.Så här kommer en teaser på denna :-) Denna underbara palett med underbara färger, de flesta matta i färgen. En liten borste medföljer som jag i och för sig inte kommer att använda men den ser ändå helt OK ut. Pigmenten på dessa är verkligen otrolig, särskilt på de mörka skuggorna. Det kommer swatches och när jag provat den på ögonen (samt fixat bilder på det) i ett separat inlägg.


Den är så fin så det tar emot att sätta penseln i denna. 


 Jag har hunnit testa den nu och jag måste erkänna att jag är förälskad i denna trots det höga priset på 739 kronor hos Skincity.By Terry gör de vackraste produkter som verkligen håller vad de lovar.


Det är en investering men denna palett kommer i varje fall jag att använda flitigt. Perfekt både till vardags och när man vill få till fina sotade ögon.
För visst kan man aldrig få för många ögonskuggor ;-)

Ha nu en underbar helg!

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Nämen så fin header du har gjort! Jag fick genast inspiration att fräscha upp min sida! :)

  Ååååh jag tror jag nyss dog! Jag har titttat på denna palett från By Terry ända sedan den kom och ooojjj så vacker den är! Jag har paletter upp till tänderna, men den här..., bara den här...!! ;) Jag skulle såå gärna vilja klicka hem denna! Är det bra blandning på matta och skimriga skuggor? Jag vill inte har alltför mycket skimmer, bara på de allra ljusaste tycker jag det är fint. Och kanske på någon enstaka färg, annars är jag mycket för matta. Jag ser fram emot fler bilder och kanske se den på irl också? :)
  Ha en fin lördagskväll kära du!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Fina Lotta,
   Jo, ny header behövdes och den är inte helt klar än men denna funkar för stunden. Har tagit bilder på swatches och det kommer snart och jag skulle säga att flertalet är matta men där är ett par med fint skimmer i (lagom), typ 4 stycken. De ljusa är dock helt utan skimmer :-) Mest de med färg som har lite mer skimmer. De är extremt pigmenterade (mest de mörka) och enkla att jobba med, dvs enkla att sudda ut och sitter väldigt bra utan att lägga sig i vecken. En bra investering! Du får se dessa snart IRL :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER