lördag 16 maj 2015

NYTT MÄRKE I SVERIGE - MARC JACOBS MAKEUP

Häromveckan när jag gick förbi Sephora såg jag att Marc Jacobs makeup kollektion hade anlänt. Ljuvligt vackra förpackningar men dessutom hade jag läst på och visste att ögonpennorna, läppennorna och vissa av läppstiften var av fantastisk kvalité och väl värda att testas. Jag gick in och provade mig fram, med mig hem fick jag tre produkter varav jag visar upp två av dessa här idag. En LJUVLIG läppenna och ett nude läppstift som är fantastisk.Hylsorna och förpackningarna är fantastiska. Snygga och praktiska. Läppennan skruvar man upp, man behöver därmed ingen pennvässare och den sitter som berget på läpparna,  HELA DAGEN!! En av den vackraste färgerna jag sett, PRIM(ROSE), precis som min egen läppfärg fast lite mörkare. Har letat efter denna färg och hållbarhet så länge jag kan minnas. Inte billig direkt, tror den kostar runt 215 kronor men värd varenda krona.


Läppstift från hans Nude collection i färgen Role Play 110, pris ca 315 kronor. Färgen är otroligt vårdande, sitter bra på läpparna (särskilt med läppennan under) och ser otroligt naturlig ut. Min egen läppfärg, fast snyggare :-) Bara hylsan får mig att vilja ta fram den jämnt och ständigt.


Här nedan har jag "swatchat" den på armen tillsammans med läppennan och sedan bredvid har jag en annan nyhet som hittat hit och som är en av mina absoluta snyggaste röda läppstift någonsin. Den kommer från Clinique och heter Clinique POP och är magisk, den lovar jag att visa upp i mitt nästa inlägg.


 Här sen ni läppennan och läppstiftet ihop på något torra läppar som genast blir mjuka och återfuktade. Perfekta ihop.


Om ni vill unna er något fint från denna kollektion kan jag varmt rekommendera dessa två, särskilt läppennan som sitter helt fantastisk och som är så snygg i färgen. Ögonpennan som jag köp kommer jag att skiva ett egen inlägg om längre fram, den är underbar den också.

Hoppas ni gillar dessa recensioner.

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Klart intressant, självklart blir dett ett besök p Sephora vid nästa Sthlms-vistelse.
  5- 9 juni besöker vi huvudstaden för bl.a studentfirande och att svärfar äntligen blivit svensk medborgare!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tack för inlägget som är informativt, inspirerande och välformulerat!

  SvaraRadera
 3. Supersnygg! Wantfaktor på MJ läppar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER