fredag 1 maj 2015

MERA KOSMETIKTIPS - BUDGET OCH LYX FRÅN JOUER, RAE MORRIS & KICKS

1 maj och våren känns i luften trots regnet utanför fönstret. Jag njuter av en lång sovmorgon, äter en lång frukost med familjen utan stress och andas in luften. Jag känner en oerhörd tacksamhet över det livet jag lyckats forma omkring mig. Jag har aktivt valt bort det negativa i mitt liv och fått ta många jobbiga beslut men i slutändan är jag så glad och stolt över mina val. Om jag skulle dö imorgon skulle jag inte skämmas för något i mitt liv, inget jag skulle vilja ha ogjort, allt har lärt mig någonting och stärkt mig som människa på gott och ont. Att våga vara lycklig och bara landa i det man har är något vi människor har svårt för, i varje fall i västvärlden. Allt snurrar så snabbt om kring oss, vi iklär oss andras krav utan att stanna upp och ifrågesätta dessa. Ja, det blev en tung inledning på ett ganska glättigt och lättsamt inlägg om smink, så kan det gå.

Idag ska jag tipsa om underbara verktyg: borstar och smink i lyx-, mellanprisklass samt riktigt bra budgetprodukter. Jag slänger helt enkelt in några av de underbara produkter jag provat på sista tiden.
Inga av dessa är sponsrade, alla har jag köpt för egna hårt intjänade och beskattade pengar :-)


 Vi börjar med lyxprodukterna, dvs borstarna från Rae Morris som jag köpt via hennes egna site i Australien. Helt makalösa borstar, de med small skaft har magneter nertill och kan sätta upp på en speciell platta som man kan köpa separat. Håren på dessa är det mjukaste jag upplevt, någonsin. Fantastiska borstar och man får tips på hur man använder dessa på hennes hemsida. 


Mina heter Radiance Brush nr 27, Deluxe Kabuki nr 1 och Square Kabuki nr 4. Under varje borste finns även en video som visar hur den ska användas och tips. Det är inga billiga borstar men det är de bästa borstar jag någonsin provat och det säger en del. Har fina borstar från Dior, Chanel, Laura Mercier, budget från Real Techniques, MAC, Sigma, etc. Dessa står i en klass för sig, så nära proffs produkter man kommer.


Radiance borsten används som den ultimata foundation borsten och den är så mjuk så man vill aldrig sluta dra den över ansiktet :-) Den ger ett airbrushen intryck och gör vilken foundation som helst till den ultimata foundation. Jag duttar foundation på ansiktet först och sedan drar jag borsten över ansiktet och då lägger den sig helt perfekt och ger en naturlig täckning. Funkar lika bra till puder.


Man får dock vara försiktig men hur man rengör denna, den är känslig men ack så vacker och användbar.Denna kabuki använder jag till rouge men den kan även användas till conturing om man vill. Rouget som ni ser på bilden är en ljuvlig historia från KICKS som jag blev nyfiken på efter att ha läst en del recensioner om denna och för priset på 149 kronor är detta ett RIKTIGT FYND!! Ett tips, då den dessutom är på kampanj just nu. Rouget ger en underbar fin naturlig färg som kan byggas upp i lager och som håller bra under dagen. Vacker lyster får man på köpet och man får mycket produkt för pengarna, jag valde färgen Fashionista men den finns även i en annan färg.


Bronsern/lyster pudern till höger är även denna från Kicks och den ger en otroligt fin lyster. Den är inte så glittrig på huden utan ger en fin glöd helt enkelt och kan enkelt byggas upp. LOVELY nu till sommaren och kostar även den ynka 149 kronor.Nu till Mellanprisklassen, de otroligt vackra och effektiva produkterna från Jouer Cosmetics från USA som jag upptäckt via internationella bloggar, som t ex Tamira Jarrel. Jag testade deras berömda Luminizing Moisture tint som vunnit en massa priser (en färgad dagkräm men massor av lyster), en väldigt lätt fuktgivande foundation med lätt täckning, den ger lyster och det är det jag använder den till under mina andra foundations. Jag kan inte bara ha denna på huden utan något över, men vill man ha en lätt foundation med mycket fukt och så lite concealer på de kritiska ställen, då är den super.
Jag gillar konsistensen och lystern jag får av denna. Den får 4+ av 5 av mig.Jag köpte även en Mineral Powder Bronzer, ett av deras underbara TINTS, som man kan ha på kinder och läppar och som verkligen sitter och så en underbar concealer: Age-Repairing Pefector i färgen 3.
Om ni är nyfikna på dessa kan ni gå in och läsa om dessa under respektive produkter. jag kan varmt rekommendera dessa. Det blir en del i frakt från USA men det kan det vara värt för dessa fina produkter.Dessa underbara produkter har massor av pigment, jag älskar även idén med att man kan sätta ihop dessa så man har sin egen skräddarsydda palett.
Veckans kosmetiktips helt enkelt :-)

 Här ser ni hur Luminizing Moisture Tint ser ut på huden i färgn Glow som är en guldskimrig variant. Perfekt till sommarens solbränna :-)

När jag dragit ut den en aning på huden.


När jag arbetat in den i huden, ni ser vilken fin glöd den ger utan att bli för mörk.Kicks fina bronzer!!

Och så avslutar vi med Kicks fina rouge som är underbar, riktigt fin och lyxig till ett budgetpris.
Hoppas ni har en fin ledighet och att ni gillar dessa tips, själv älskar jag produktrecensioner så jag är väl skadad :-)

KRAM!!2 kommentarer:

 1. Alltså nu vet jag inte vad jag ska ta mig till?! Med dina alltid så väl utvalda skönheter och vackra pärlor som du väljer att visa för oss så blir jag ju totalt såld! Borstarna har jag aldrig hört talas om! Så varför varför var jag tvungen att få vet om att dessa finns, haha?! ;) Nu har jag ju ett enormt ha-begär! Men om jag iaf går och köper de otroligt fina blushen från Kicks så stillas förhoppningsvis det värsta av mitt ha-begär! De såg fantastiska ut för en bra penning!
  Du ska verkligen vara stolt över dig själv som fattar de beslut som du gör i livet med allt det bästa i bakhuvudet hela tiden. Det är svåra saker ibland, och det är riktigt jobbigt att få behöva välja bort en del och lika jobbigt att behöva genomföra andra saker... Kan bara säga att jag håller på dig! Du är bäst! En tjej med ett stort hjärta och som är så fin! Glöm aldrig det!
  Varmaste kramen till dig! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Blir så rörd av dina fina ord.
   Det här är de bästa borstarna för oss sminknördar :-) googla så ska du se.
   Jouer är ett otroligt fint smikmärke och kicks rouge och bronzer är verkligen klockrena!
   Kram!!! ❤️💗💝❤️💗💝🏮💗💝

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER