måndag 2 januari 2017

ATT HA GLÖMT ETT AV MINA ABSOLUTA FAVORITER - WONDER PEARLS

När jag häromdagen skulle lista mina favoritpuder/foundations glömde jag en av mina absoluta favoriter inser jag nu. Wonder Pearls pudret finns alltid i min necessär och jag har minst 3 oöppnade burkar av denna hemma (så att jag inte riskerar att få slut på den). Jag använder mest nyans No 1 och på sommaren har jag No 2. Detta puder kan användas som fixeringspuder eller som en foundations om man bara vill ha lätt till medium täckning. Den ger maximal med lyster till ansiktet och ger ett intyck av slätare och yngre hy men massor av fukt. Man får 7 gram (som räcker länge) och den kostar ca 395 kr (fast det är ofta rabatter hos Acasiashop som man kan utnyttja och då kommer man undan lite billigare, vid såna erbjudande brukar jag hamstra och köpa på mig några stycken :-)


Jag använder gärna denna tillsammans med Dr Temts CB Cream som är ett mellanting mellan BB och CC Cream (som har spf 20 dessutom). Denna kombo är en solklar vinnare speciellt på våren och sommaren när jag inte vill ha alltför täckande, tung foundation.
Så här fint täcker dessa två och så fin lyster får min hy. Den till och med får mina pigmenteringar att försvinna nästan helt och ändå se naturlig ut på huden.

Lite senare återkommer jag med fler tips på produkter som inhandlats under 2016 som imponerat.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER