måndag 30 januari 2017

ROSENSERIEN: ANSIKTE & KROPPSOLJA

På Daisy Beauty Expo förra året fick man med sig en morotsolja till ansiktet från Rosenserien som på något viss försvann när jag väl lyckades ta mig hem. Detta året fick vi med oss en kroppsolja från Rosenserien med Havtorn och de var snälla nog att skicka en ansiktsolja också då jag missat att testa den innan. Jag ska villigt erkänna att jag inte är superduktig på att använda kroppsprodukter, min kropp är inte särskilt vann vid att bli ompysslad av mig.....

Så här beskriver sig Rosenserien:
Rosenseriens produkter innehåller råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. De är dermatologiskt testade men inte testade på djur. Produkterna är fria från syntetiska tillsatser och konstgjord parfym, men med en fräsch doft av rosenolja som även många doftallergiker tål. Rosenseriens produkter är väl pH-balanserade och effektiva med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Rosenseriens produkter är baserade på aloe vera gelé istället för vatten, det gör produkterna dryga och minimerar behovet av konserveringsmedel.Om vi börjar med ansiktsoljan, ja, var ska jag börja, den är ljuvlig!! Den ger aningen färg när man lägger den på ansiktet, sedan ger den en härlig grund för min foundation och den får min hy att kännas återfuktad resten av dagen. Det enda minuset är den något starka doften på den, missförstå mig inte, jag gillar doften men jag kan tänka mig att personer som är känsliga för dofter kan tycka att den är något övermäktig. Den kostar ca 300 kronor vilket jag tycker är ett riktigt FYND för en riktigt bra ansiktsolja.


Kroppsoljan, ser ni kanske av bilden, har redan använts flitigt de senaste veckorna. Denna olja är LJUVLIG och har gjort underverk med mina torra ben. Min hy har aldrig varit så här len och återfuktad. Jag använder denna efter duschen när huden fortfarande är fuktig och smörjer in mig med den. Den doftar en hel del men jag gillar doften och framförallt känslan av denna på min hy. Denna kommer jag att köpa om när den tar slut. Priset på ca 300 kronor för denna är också ett fynd.

Ögonkrämen fick jag med i pressutskicket och den är väldigt trevlig, jag har använt den ett par veckor. Jag har denna på dagen men behöver något mer aktiv ögonkräm på kvällen. För en yngre hy (mellan 25-35) räcker säkert denna men för en mer mogen hy behövs något mer aktivt för att hålla rynkorna borta. Priset på 255 kronor är dock svårslaget, detta är en bra ögonkräm för priset. Dock är den ganska stark i doften så man tänker på det om man är känslig för dofter.

Hoppas ni har en fin start på veckan!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER