tisdag 17 januari 2017

PALINA LANSERAR NU ÄVEN HUDVÅRD!

På Daisy Beauty Expo fick jag med mig en del pressprover från Palina som jag testat tidigare och vars kosmetik jag verkligen gillar. Det som var nytt var deras lansering av hudvård vid sidan av deras mineral make-up.


Jag älskar designen och förpackningarna vid första anblick. Man blir glad av dessa.
Hudvården har tagit lång tid att ta fram då Palina som tagit fram dessa har höga krav på ingredienserna och ingrediensteknologin. Palina lanseras under 2017 och kommer under året att byggas ut till en komplett serie på 21 produkter.


Jag älskar känslan för detaljerna bakom dessa förpackningar.....så snyggt. Jag gillar även att det inte är några burkar utan att allt kommer i tuber eller pumpflaskor. Det gör dessa produkter hygieniska och dessutom förlänger det produkternas hållbarhet, genomtänkt helt enkelt.


Jag fick med mig tre produkter hem för test: The Fairy Scrub, Amazing Beauty Mask och Extra Long Moisture Cream.Jag har redan provat dessa och jag måste säga att initialt så gillar jag väldigt mycket doften och känslan av dessa. Det är för tidigt för att ge några betyg eller recensera dem än men jag är definitivt sugen på att testa dessa 1 månad och sedan återkomma med mitt omdöme.
Jag saknar ett serum och en ögonkräm men annars är detta de produkter man kan behöva för att få en känsla för hurvida man gillar hudvården eller inte.

Jag fick även med mig några prover på deras ögonskuggor, deras storsäljande puder Skin Perfecting Veil samt deras primer och Magic CC Cream. Dessa tänkte jag berätta mer om i ett separat inlägg. Har ni provat Palinas produkter eller hört talas om dem?
Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Palinas Perfecting Veil är jag beroende av. Underbar produkt.
    Hälsningar Mona

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER