tisdag 31 januari 2017

EN NY FAVORITMASCARA - DREAMWEAVE MASCARA


I mitt paket från Derma ProMedical som var på Daisy Beauty Expo fick jag finfina produkter från Tebiskin samt denna mascara och ett underbart läppglans från Cologenics (glanset och hudvården kräver egna inlägg).

Så här beskrivs denna mascara på Derma ProMedicals hemsida:
DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass. Silikonbasen ger en exceptionell vidhäftningsfixering vilket gör att mascaran sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota. Mascaran är helt vattenfast (silikonbas) men löses enkelt upp av enbart ljummet vatten, +38°C. Den ultralätta och snabbtorkande formulan ger viktlösa fransar med naturlig fransböjning för en öppen och dramatisk look. DreamWeave är en säker och skonsam mascara, helt utan nickel, som även rekommenderas vid känsliga ögon och till kontaktlinsbärare.


Som ni vet, ni som följt mig ett tag, så är jag extremt kräsen vad gäller mascara. Gillar oftast inte fibermascaror eller 38° mascaror som de som Kanebo har. Jag gillar volym, volym och längd. Detta är krav för min del för att jag ska gilla mascaran. Oftast använde jag två olika mascaror som jag kombinerar (en som ger längd och en som ger volym). Tyvärr är det ganska tidsödande och tar lång tid att ta av på kvällarna.

Den här mascaran heter Lash Construct Serum Mascara och den är makalös, det är den första 38° mascara som jag verkligen fallit för, och med besked. Jag har använt den varje dag sen jag fick hem den. Den böjer mina fransar, den håller för allt, hela dagen, den ger massor av längd och bra med volym. Den har ALLT jag vill ha hos en mascara och dessutom kan jag tvätta av den enkelt på kvällen. Att den dessutom ska innehålla fransnäring är bara ett plus.


Tyvärr vet jag inte priset ut i handeln på denna, tror den endast säljs på utvalda hudvårdssalonger. 
Om ni är nyfikna på denna skulle jag maila Derma ProMedical och fråga var den närmaste ÅF kan finnas i närheten av er.


Här kan ni se mascaran på mina fransar, den ger enorm längd samt klumpfria och böjda fransarna så nu behöver jag ingen ögonfransböjare med denna mascara.

Hoppas ni har en fortsatt bra vecka!

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej jag är super intresserad av att kunna köpa mascaran mvh Anneli anlie@bredband.net

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anneli, jag har den inte till försäljning utan jag tipsar om stt man kan kontakta Derma Promedical och fråga var man kan hitta närmaste Återförsäljare för denna, vet inte ens priset ut i handeln.
   Den är verkligen bra!!

   Radera
 2. Mascaran finns att köpa på "Dermas" salong, vilka även har webshop på faces.se 👍🏼

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emmeline, Jag upptäckte det precis för ett tag sen, tänkte jag skulle göra ett inlägg med tips snart.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER