måndag 23 januari 2017

TOM FORD LIPS & BOYS COLLECTION - RICHARD & SNOWDON

Idag ska jag visa upp mina första Tom Ford läppstift, dessa kommer från kollektionen Lips & Boys och jag valde färgerna Richard som är den som visas upp här och Snowdon som jag visar någon bild av på slutet. Dessa läppstift är hälften så stora som de normala Tom Ford läppstiften och har kommit i en mängd färger och texturer, allt från matta, krämiga och metallic. Mina två är bara så ljuvliga!


Det var svårt att välja men till slut föll valet på en krämig: Richard. Denna har den perfekta rostbruna nyansen som jag bara ÄLSKAR. Den är liten och behändig i storleken. Färgen sitter väldigt bra på läpparna och känns återfuktande. Den andra färgen som jag valt heter Snowdon och den har en mer metallisk skimmer som är bronzig med guldskimmer, tyvärr har jag använt den en del redan då den var den första jag köpte så den fotade jag inte samtidigt med denna.


När man köpte två eller fler läppstift från denna kollektion fick man denna fina ask från Tom Ford som man kan förvara de i.


Här ser ni Snowdon längst till vänster och Richard längst till höger. Jag ska försöka få till några bilder på dessa när jag har de på mig (i dagsljus).
Har ni testat Tom Fords läppstift? Gillar ni dem?

Jag önskar er alla en fin start på veckan.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER